The Witcher: Assassins of Kings: För att uppleva det bästa från spelet, använd de bästa mods och ladda ner dem!!

Vill du njuta av den bästa möjliga upplevelsen av Geralts första stora äventyr? Då skulle det vara bäst om du gick med Mods. Här är alla detaljer om 'mods' och sättet att ladda ner dem. Så fortsätt läsa för att få all information om 'Witcher 2 mods'.

The Witcher 1: Assassins of Kings är ett trendigt spel vid sin tid. Den är fortfarande känd bland sina användare och skvallrar sedan den kom 2007 och uppgraderas kontinuerligt.Du kommer dock att tycka att det här spelet är ganska utmanande och tufft i kanterna än dess andra uppföljare. Men när du lär dig spela det kommer du att älska spelet. för att göra ditt arbete enklare presenterar vi här några av de bästa modsna som hjälper dig att bemästra spelet snabbt.

Hur man installerar mods för The Witcher: Assassins of Kings-

För att installera mods, för 'Witcher 1: assassins of kings', måste du gå igenom det gamla sättet. Detta är mer en manuell process att göra. Men när du väl gör detta kommer du att älska spelet.

Du måste hitta installera katalogen för The Witcher och öppna dess datamapp. Där skapar du en ny mapp och kallar den Override. de flesta filer och mods i den här mappen kommer att störta varandra. så du måste vara mycket försiktig för att välja vilken fil först och skriva över vilken.

Här är några av de bäst förbättrade modsna för The Witcher 1: Assassins of Kings – ta en titt –

  The Witcher översyn projektet– Denna mod är till för att öka upplösningen under spelets gång. Så njut av spelet med hög upplösning.

Klicka här för att få denna mod.

  The Witcher's Texture mod– Denna mod ökar skärpan i spelet. Det förbättrar bakgrundens struktur.

Klicka här för att få denna mod.

  The Witcher's -Hi-Res karaktärsmodeller -Denna mod ökar skärpan i karaktärens ögon. På så sätt ger det ett mer intensivt utseende.

Klicka här för att få denna mod.

  The Witcher – Black edition –denna mod låter dig ge dina ögon mörkare röd och svart färg till karaktärens kläder.

Klicka här för att få denna mod.

  Uppkomsten av den vita vargen –Denna mod omdefinierar alla dess karaktär och UI-system.

Klicka här för att få denna mod.

  Naturlig Shani– denna mod hjälper dig att designa om Shanis kläder och ge henne en mer realistisk look enligt hennes arbete.

Klicka här för att få denna mod.

  Skida mod– Den här modden ger slidan till Geraltens vapen, som han som standard bär på sin rygg.

Klicka här för att få denna mod.

  Komplett svärd översyn– denna mod ger dig olika varianter av svärdet för Geralt.

Klicka här för att få denna mod.

Så det här är några av de bästa nya mods av witcher: Assasins of kings. Så välj klokt och få en bättre upplevelse av spelet.

Håll kontakten och håll ögonen öppna för fler uppdateringar!!!