The Witcher: Assassins of King: De bästa moddarna för 'The Witcher'! Klicka här för att veta de bästa modsna!

Vill du njuta av bästa möjliga upplevelse av Geralts första stora äventyret? Då skulle det vara bäst om du gick med Mods. Här är alla detaljer om 'mods' och sättet att ladda ner dem. Så fortsätt läsa för att få all information om 'Witcher 2 mods'.

The Witcher 1: Assassins of Kings är ett mycket populärt spel vid sin tid. Det är fortfarande känt bland sina användare och skvallrar bland sina spelare sedan det kom 2007.



Men du kommer att tycka att det här spelet är ganska tufft och tufft i kanterna än dess andra uppföljare. Men när du lär dig spela det kommer du att älska spelet. för att göra ditt arbete enklare presenterar vi här några av de bästa mods som hjälper dig att bemästra spelet enkelt.

Hur man installerar mods för The Witcher 1: Assassins of Kings-

För att installera mods, för 'Witcher 1: assassins of kings' måste du gå igenom det gamla sättet. Detta är mer en manuell process att göra. Men när du väl gör detta kommer du att älska spelet.

Du måste hitta installera katalogen för The Witcher och öppna dess datamapp. Där skapar du en ny mapp och kallar den Override. de flesta filer och mods i den här mappen kommer att störta varandra. så du måste vara mycket försiktig för att välja vilken fil först och skriva över vilken.

Här är några av de bästa modsna för The Witcher 1: Assassins of Kings – ta en titt –

The Witcher Overhaul Project –

Om du älskar att spela spelet med högre upplösning, då är denna mod för dig. med hjälp av denna mod kan du uppdatera 80% av häxans textur. Denna mod kommer att öka upplösningen för Witcher för att ge dig en mer realistisk känsla under spelets gång.

Klicka här för att ladda ner denna mod.

The Witcher's -Hi-Res karaktärsmodeller -

Denna mod ger ett skarpare utseende till spelets karaktärer. Denna mod, i verkligheten, ökar inte spelets upplösning eller struktur. Men detta ger dig skarpare ögon som låter spelaren känna den skarpa och intensiva texturen. Detta kan dock inte fixa 'Zoltans' ansikte. Detta är ett enkelt sätt att uppdatera ditt spelande.

Klicka här för att ladda ner denna mod .

The Witcher: Black Edition –

Väl!! denna mod är för svarta älskare under spelets gång. med denna mod på kan du ändra färgen på The Witchers gränssnitt, några karaktärer och Geralts rustning. Denna mod ändrar färgen till mer av svart och rött. Men här är undantaget tjejen i spelet, hon är mindre röd än andra.

Klicka här för att ladda ner denna mod.

Naturlig 'Shani' -

Denna mod ändrar utseendet på läkaren 'Shani'. Då och då designar många kreatörer sin klänning. Få hävdar att det inte är lämpligt för hennes arbete att spara patienterna i en miniklänning. Så med denna mod kan du ge 'Shani' ärmar och leggings.

Klicka här för att ladda ner denna mod.

Högupplöst textstorlek-

Denna mod är väldigt användbar och är till för alla spelare i The Witcher 1: Assassins of Kings. som standard textstorlek för instruktioner under spelet är för liten för att läsa. Men att använda denna mod ökar upplösningen på texten, och du kan enkelt läsa all text.

Klicka här för att ladda ner denna mod.

Så det här är några av de bästa mods tillgängliga för The Witcher 1: Assassins of Kings. Gå, installera dem och njut av spelet.

Håll dig uppkopplad! Håll utkik för fler uppdateringar!!