The Witcher 2 Mods: Läs för att veta hur du installerar mods för The Witcher 2 med alla länkar!

The Witcher 2: Assassins of Kings var inte en storsäljare som Witcher 3. Men det var ännu ett utmärkt och förtjusande RPG 2011, med en chans att du missade det vid den tidpunkten. Du övervägde att återvända för ännu en genomspelning i kölvattnet efter att du hamnat i ett häxigt sinnestillstånd, på grund av The Witcher säsong 2-reklam. Du kan upptäcka Assassins of Kings chockerande intensiva från början. Och inte precis lika snygg som fortsättningen. Lyckligtvis har moddingnätverket demonterat det och monterat tillbaka det under en lång tid, vilket gör det till ett överlägset spel än det var vid leverans.

Här är de bästa Witcher 2-moddarna. Presentera dem innan du ger dig ut på äventyr med Geralt för den perfekta Witcher 2-upplevelsen.

Hur man installerar mods för The Witcher 2

Utan Steam Workshop-stöd. Du måste presentera dessa eftersom våra förfäder skulle ha gjort det. Det innebär vanligtvis att man tar bort. Kompressordokument till din Witcher 2 introducerar katalogen. Läs varje mods porträtteringssida eller inkluderade readme (om det finns en) för tydliga anvisningar.Geralts förbättrade livskvalitet

Ladda ner här

Det är ett paket med personlig tillfredsställelse förändringar från några av de bästa mods. Inklusive förbättrad modkompilering. Vilket gör att plundrbara saker naturligt presenteras. Automatisk plundring ger befogenhet, ger alla saker ingen vikt och inkluderar förmågasskildringar. Det skapar en överlägsen visning av att förtydliga vad de gör. Likaså innehåller en unik HUD, stridsbalansering och en förbättrad kamera. Det ger en mer nutida känsla som stämmer överens med hur saker och ting fungerar i The Witcher 3. Det är en enda sökning efter en hel del av det bästa moddingnätverket tillför bordet.

Du laddar ner en mod, det borde vara den här.

Extra talanger per Lv

Ladda ner här

Ett av mina grundläggande problem med Witcher 2 var att Geralt bara kände sig olyckligt svag i kontrast till den mer betydande delen av hans motstånd, särskilt direkt. Det kan fungera för specifika spel. Det finns dock en del avsevärd disharmoni som kommer från att bli informerad om att din karaktär är en ovanlig sorts chef, vid den tidpunkten förstörd av varje monsterbugg du kör. Denna mod ändrar inte mittstriden, men utökar ändå mängden förmågasfokus du får per nivå så att du kan röra dig till att känna dig som ett mycket anmärkningsvärt monster som Geralt avbildas, i böckerna och på skärmen. Det är en liten, oansenlig förändring men ändå betydande.

Erfaren Geralt

Ladda ner här

Om chansen att ytterligare förmågasfokus inte räcker för dig, varför inte bara spela med allt öppet? Battle, vid sidan av aktieadministration (vilket fixas av livskvalitetsaggregationen ovan), var en av de mest märkbart fruktansvärda bitarna i Witcher 2. Denna mod gör dig till en överväldigad ultramördad direkt från början, så du kan spela igenom för att se berättelsen utan att hantera störningen av att bli skjuten konsekvent av odjur som tar för lång tid att ens överväga att döda. Det är aktuellt.

Du får trots allt möjlighet att se. Den fenomenala redogörelsen utspelar sig och gränssnitt med dess anmärkningsvärda karaktärer. Du går miste om känslan av rörelse – chansen att ta reda på hur man kan använda nya kapaciteter långsamt. Ändå väldigt lite annat.