The Witcher 2: Assassins of Kings: Hur man installerar mods för The Witcher 2! Klicka för att veta de bästa modsna!

Vill du njuta av bästa möjliga upplevelse av Geralts andra stora äventyret? Då skulle det vara bäst om du gick med Mods. Här är alla detaljer om 'mods' och sättet att ladda ner dem. Så fortsätt läsa för att få all information om 'Witcher 2 mods'.

The Witcher 2: Assassins of Kings är ett mycket populärt spel vid sin tid. Det är fortfarande känt bland sina användare. Även om Witcher 2 inte är så känd som Witcher 3: Assassins of Kings, men har fortfarande sin fanbas runt om i världen i miljoner i RPG redan 2011. så du kan fortfarande njuta av ännu en hype genom att spela Witcher säsong 2.Till en början kommer du att tycka att Assassins of Kings är ganska tuffa och är inte lika fascinerande som dess uppföljare. Men du kommer att älska det här spelet eftersom du kommer att få en hand om det.

Här är de bästa Witcher 2-moddarna. Installera dem innan du ger dig ut på äventyr med Geralt för den perfekta Witcher 2-upplevelsen –

Hur man installerar mods för The Witcher 2: Assassins of Kings-

Utan Steam Workshop-stöd, nu måste du ladda ner det på det äldre sättet. Du måste extrahera filerna som .zip- eller .rar-filen till din installationskatalog för Witcher 2. Långläst om modens beskrivning och deras idéer och system.

Pirouette Dodge –

Här är Douge-animationen som är för bra .men det här läget Pirouette Dodge låter dig ändra detta. Detta läge gör att du kan spela om spelet. det är bäst för dessa replayers. det är ett perfekt sätt att undvika fiender och överleva spelet bra.

Bättre strid –

Denna mod är för användbar för alla de spelare som vill uppleva olika spelstilar. Genom detta kan spelare slåss i 'Witcher 2-stallet'. Denna mod är en överlägsenhet för att ge stabilitet i byggvägar och förmågor. med andra ord kan vi säga, det är samma som 'Complete Equipment Overhaul mod' men med överlägsna kvaliteter.

Komplett utrustningsöversyn –

vi kan säga att denna mod är en balanserande mod, eftersom denna CEO-mod låter dig balansera spelet. Med denna mod på kommer du att uppleva samma intensitet som du upplever under de första nivåerna. Så det är en mycket konsekvent mod att stanna kvar i spelet.

Tweaks för Potion Oil Duration och Crafting Fee –

Få spelare älskar att spela spelet i hack and slash-stil. Så här kommer vårt trolldrycksläge till hands. Att använda denna mod-spelare kan enkelt använda mindre pris för den upplevelsen. Men denna mod är inte värdig för alla spelare eftersom deras kostnad är varierande. Så det beror på personens val att använda den eller inte.

Lysande ögon -

Denna mod är för de spelare som vill känna på spelet och spela det som det står i böckerna. Med denna mod på lyser Geralds ögon upp och ger honom fler rovdjursutseende som det visas i böckerna. Så det här läget ger dig ett mer realistiskt sätt.

HUDTweaks –

Denna mod låter dig förbättra spelets HUD. som utan det bra HUD-spelet kan gå sönder när som helst. och det är också en ganska gammal version. Så du måste använda denna mod mycket noggrant.

Så, njut av alla mods och bli en mästare i spelet 'Assassins of Kings'.

Håll kontakten för fler uppdateringar!