The Umbrella Academy Säsong 2: Vad handlar den andra säsongen av den populära Netflix-serien, Umbrella Academy om? Klicka för att veta Cast, Plot och mer!

‘The Umbrella Academy’ är tillbaka med ännu en säsong! Denna komiskt mörka superhjälteserie återvände med en andra säsong efter att ha sänt sin första säsong Netflix . Den här gången är det bara den vanliga familjegrejen, dit syskonen Hargreeves transporterar till 1960-talet, bara för att upptäcka sig själva i Dallas, Texas i ännu en apokalyps. Tomten står inför JFK-mordet, kultbildningen av (Robert Sheehan) Klaus och många fler vanliga familjesaker.

Till skillnad från första säsongen, där vi ser syskonen i deras hem eller runt om i den lilla staden, får vi se dem i en helt ny värld. Det första öppningsscenklippet som Netflix lade upp gjorde fansen väldigt upphetsade, där syskonen kämpar mot soldater. Denna serieanpassning är från en serie som har tre volymer, vilket ger fansen hopp om en till säsong snart.Releasedatum: 'The Umbrella Academy säsong 2'

Den första säsongen av 'The Umbrella Academy' släpptes den 15 februari 2019 på Netflix, med fyrtiofem miljoner hus som tittade på den under den första månaden av den. Efter att ha noterat seriens framgångar tillkännagav tillverkarna att den förnyades den månaden för en säsong 2. Versionen av den andra säsongen var den 31 juli 2020. Tillverkarna var säkra på att de kommer att släppa serien i år och att ingenting är kommer att stoppa dem. Den här säsongen kom också ut med tio avsnitt som det första, och fortsätter att hålla sina fantastiska recensioner.

Skådespelare: 'The Umbrella Academy säsong 2'

Huvudrollerna för 'The Umbrella Academy Season 2' är samma som den första säsongen, vilka är:

  • Ellen Page (Vanya Hargreeves)
  • Tom Hopper (Luther Hargreeves)
  • David Castaneda (Diego Hargreeves)
  • Emmy Raver-Lampman (Allison Hargreeves)
  • Robert Sheehan (Klaus Hargreeves)

  • Aiden Gallagher (Five Hargreeves)
  • Colm Feore (Sir Reginald Hargreeves)
  • Justin H. Min (Ben Hargreeves)
  • Kate Walsh (The Handler)

Handling: 'The Umbrella Academy säsong 2'

Handlingen för den andra säsongen börjar med avsnittet 'Right Back Where We Started', där Five har gett sig ut för att stoppa ett nytt hot eller apokalyps som har uppstått. Han släpper sina syskon hos en allierad i Dallas, Texas under olika år, och ger sig ut för att ta itu med dem samtidigt som han försöker stoppa det nya hotet som bildas.

Säsongen avslutas med avsnittet 'The End of Something', där syskonen möter en dödlig uppgörelse. Det händer under deras försök att rädda Harlan från gården efter vad som än hände på Dealey Plaza.

Handling: 'The Umbrella Academy'

Historien börjar 1989 när 43 barn föds av icke-släkt kvinnor, som inte var gravida förrän den morgonen. En miljardär Sir Reginald Hargreeves adopterar sju av barnen för att bilda en brottsbekämpande familj. Berättelsen spolas sedan framåt till år senare, när Reginald dör, och sex överlevande syskon träffas. Berättelsen utvecklas till att syskonen står inför många utmaningar inför en apokalyps.

Trailer: 'The Umbrella Academy säsong 2'

https://youtu.be/Me0eoCwLj-A