The Umbrella Academy Säsong 2 släpps den 31 juli på Netflix. Ellen webbsida, Tom Hopper och David Castañeda kommer igen för att rädda massor av internationella!!!

Kvantitet 9 bland de 10 bästa utgåvorna 2019, The Umbrella Academy är ett omtyckt urval av entusiaster. Den är skapad av Steve Blackman och huvudrollerna Ellen Web page, Tom Hopper, David Castañeda och andra. Det är en amerikansk superhjälte-internetsekvens. Enligt komikerns e-bokssekvens – Paraplyakademin, tryckt i form av Darkish Horse-serier. Den faller inom stilen med svart komedi, vanföreställning, superhjälte, science fiction, drama och är högst att titta på.
Den primära säsongen med 10 avsnitt, lanserades på Netflix den 15 februari 2019. Netflix rapporterade 45 miljoner tittare till skärmen under den första månaden av ledighet.

Sekvensen förnyas för någon annan säsong efter säker kritik från publiken. Älskare ser entusiastiskt fram emot utsläppet av denna autentiska Netflix-sekvens eftersom den kan frigöras den 31 juli på Netflix.

https://www.youtube.com/watch?v=Me0eoCwLj-ASammanfattning av säsong ett

Den 1 oktober 1989 föder fyrtiotre slumpmässiga, icke-gravida flickor gåtfullt till spädbarn. En miljardär industriman Sir Reginald Hargreeves adopterar sju av dem. Han namnger dem i numerisk ordning i deras användning. Senare namnges de av Grace, deras barnsköterska robotmamma, som Luther, Diego, Allison, Klaus, Quantity 5, Ben och Vanya. Han skapar Umbrella Academy och utbildar dem till att bli långsiktiga räddare, men de slutar till slut att skiljas åt. De sju syskonen med sina olika personligheter och färdigheter återförenas på sin fars begravning och checkar ut för att frigöra namnet på spelet i deras fars döende. Kvantitet 5 återvänder från längre sikt och avslöjar {att en} internationell apokalyps närmar sig.

Handlingen i säsong två

Syskonen är utspridda i och runt Dallas, Texas. Några har dött och några har gått vidare, på grund av att de blivit gripna tidigare i några år. Det är Umbrella Academys vändning att återförenas igen för att avgöra vad som resulterade i domedagen och avvärja liknande. Dessutom träffas de gå tillbaka till den nuvarande tidslinjen för att rädda massor av sektorn för någon annan apokalyps.

The Forged av säsong 2

De helt nya solida deltagarna är följande:
1.) Ritu Arya som Lila Pitts
2.)Yusuf Gatewood som Raymond
3.)Marin Eire som Sissy

Den 14 mars publicerade Steve Blackman en bild på sin Instagram ta hand om med en bildtext som nämner, inte ens #corona kan förhindra en Umbrella Academy Combine! Men jag svär att vi tvättar våra handflator... och gjorde entusiasterna säkra på Umbrella Academy säsong 2 frigörs i juli 2020.