The Umbrella Academy Säsong 2 släpps den 31 juli på Netflix. Ellen Page, Tom Hopper och David Castañeda kommer faktiskt tillbaka för att skona världen!!!

Nummer 9 i de ledande 10 lanseringarna 2019, The Umbrella Academy är faktiskt ett omtyckt urval av följare. Den är faktiskt gjord av Steve Blackman såväl som kändisarna Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, såväl som andra. Det är faktiskt en amerikansk superhjälteinternetsamling. Baserat på seriesamlingen - Paraplyakademin, postat genom Dark Horse kvicka. Den faller inom kategorin Black funny, dream, superhero, sci-fi, melodrama, och är faktiskt idealisk att binge-watcha.
Den allra första perioden tillsammans med 10 incidenter, lanserade på Netflix den 15 februari 2019 Netflix visade upp 45 tusen kunder till serien under den allra första månaden efter lanseringen.

Kollektionen återupplivas faktiskt för en extra period efter positiva kundrecensioner från kunderna. Supportrar väntar faktiskt gärna på lanseringen av Netflix kreativa samling när den förbereder lanseringen den 31 juli på Netflix.

https://www.youtube.com/watch?v=Me0eoCwLj-ASammanfattning av period ett

Den 1 oktober 1989 väcker fyrtiotre godtyckliga, icke-gravida flickor till liv barn på ett gåtfullt sätt. En miljardärstillverkare Sir Reginald Hargreeves använder 7 av dem alla. Han titlar dem alla genom matematiska köp av deras använda sig av. Så småningom kallas de faktiskt genom Grace, deras babysitter robot-mamma, som Luther, Diego, Allison, Klaus, Number Five, Ben, samt Vanya. Han gör Umbrella Academy och lär sig alla att bli potentiella räddare, men de upplever att du blir splittrad. De 7 bröderna eller systrarna tillsammans med deras olika individer såväl som potentialer återförenas vid sin pappas minnesgudstjänst och anstränger sig för att öppna nyckeln till sin pappas dödsfall. Variety Five ger avkastning från framtiden och avslöjar att en internationell armageddon hägrar.

Berättelsen om period par

Brodern eller systrarna är faktiskt spridda runt Dallas, Texas. Vissa har faktiskt omkommit och vissa har faktiskt gått vidare, på grund av att de faktiskt varit inbäddade under ett antal år. Det är faktiskt Umbrella Academys beroende av att återigen försonas för att lära sig vad som resulterade i världens ände samt att hålla sig borta från detsamma. De uppfyller också komma tillbaka till dagens tidtabell för att skona planeten från ytterligare en armageddon.

The Cast of Season 2

De helt nya skådespelarna följer faktiskt:
1.) Ritu Arya som Lila Pitts
2.) Yusuf Gatewood som Raymond
3.) Marin Ireland som Sissy

Den 14 mars skickade Steve Blackman in en bild på sin Instagram ta hand om tillsammans med en inskription som förklarar, #corona kan inte heller sluta med en Umbrella Academy Mix! Jag lovar att vårt företag rengör våra handflator... samt producerade de följare som utlovats av Umbrella Academy säsong 2-lansering i juli 2020.