The Thinning 3: American Sci-fi Thriller BEKRÄFTAD för 2021? | SENASTE UPPDATERINGAR | Utgivningsdatum | Handling | Trailer | Kasta

The Thinning 3: The Thinning är en amerikansk sci-fi-thriller som är baserad på en postdystopisk värld. Den handlar om konsekvensen av att lagar implementeras i ett land av dess ledare för att tunna ut befolkningen och öka resursstarka arbetare. Lagen inkluderar lämplighetstest på gymnasier som avgör att eleverna är värdiga eller inte för världen.

Filmen har YouTube-sensationen Logan Paul och Liana Michaels i huvudrollerna och är regisserad av Micheal Gallagher. Sedan släppet av The Thinning-succén 2012 på YouTube, väntar publiken på den tredje delen av serien och väntar på uppdateringarna.

Gallringen 3The Thinning 1 – Vad hände och vad är historien?

Berättelsen utspelar sig i en post-dystopisk värld där jorden är överbefolkad på grund av vilket FN förklarar att alla nationer skär ner sin befolkning och implementerar ett standardiserat test som heter The Thinning. De som misslyckas ska avrättas och de som klarat provet får uppdrag att göra för att leva.

Blake Redding, son till guvernör Dean Redding, tycks dejta Ellie Harper och båda studerar inte inför provet. Vid resultatet när den släpps klarar Blake proven, medan Ellie misslyckas vilket leder till att Blake ringer sin far för att befria henne från avrättning men hans far vägrar hans beslut.

Den sista tentamensdagen gör Blake en video där han säger att han medvetet kommer att misslyckas på sitt prov för att testa sin fars lojalitet och Redding märker det. Mason byter poäng med Laina och får Blake att passa. Ms Birch, läraren ger Laina ett nyckelkort i hemlighet så att hon kan fly men det blir svårare när skolan låser sig. Med hjälp av det nyckelkort som läraren gav, möter Laina honom tryggt.

Sedan lyckas Laina gå igenom några vakter och går in i serverrummet för att kontrollera poäng där hon får reda på att de blandas, vilket resulterar i felaktiga dödsfall för många elever med godkända poäng, som Ellie. Laina ger den till en nyhetsankare.

Ljuset släcks plötsligt och hon fastnar där hon blir tagen för avrättningen. Blake som fortfarande är i förklädnad försöker släppa alla misslyckade elever men hamnar i ett slagsmål. Efter att bilder har läckt ut har regeringen. Dean har inget annat sätt än att avrätta alla de studenter som faktiskt misslyckades, inklusive Blake. Men Laina tar sig ut i världen och förenar sig med sina släktingar.

De andra med Blake visas ha gått ner i hissarna under jorden och arbetat för Assuru Global där de på skärmen visas hur mycket de är värda att arbeta för teknikföretaget. Black vaknar av sömndrogen som han inducerades innan han gick till hissen får så småningom reda på att han arbetar under Assuru Global och det slutar med att han träffar Ellie igen.

Gallringen 3

The Thinning 2 - Är slutet?

Efter 2 år från den första delen släpptes på YouTube som ett YouTube-original. The Thinning: New World Order berättar om Liana (Peyton List) och hennes infiltration i presidentkampanjen. Under tiden försöker Black Redding (Logan Paul) som har klarat testet att gå ut ur systemet och försöka få kontakt med henne för att helt undvika gallringen. Han möter många problem under flyktuppdraget, inklusive från hennes älskare, människor på anläggningen och många fler.

Gallringen 3

The Cast of the Thinning

Nyckelrollerna i gallringen inkluderar Logan Paul (Blake redding), Peyton List (Liana Micheals), Calum Worthy (Kellan Woods), Lia Marie Johnson (Elle Harper) och Charles Melton (Cage).

De övriga skådespelarna är:

Matthew Glave – guvernör Dean Redding

Micheal Traynor – Mason King

Jana Winternitz – Ms. Cole

Rome Flynn – Jack

Laura Harring – Georgina Preston

Amy Paffrath – Wendy Banks

Sinde Mikelle – Heather Forester

Brooke Nevin – Dr Langley

Spencer List – Tyson

Steven Cox – Wade Freeman

Aria Lyric Leabu – Corrine Micheals och många fler...

Var kan man se de två föregående delarna av The Thinning?

The Thinning och dess uppföljare finns på många streamingplattformar som YouTube premiere, Amazon Prime och Google Play. Om du inte har använt den kostnadsfria testversionen av YouTube Priemere än, då kan du titta på den gratis i 1 månad med andra original också. Just nu, The Gallring 1 och dess fortsättning finns att hyra och köpa på dessa streamingplattformar också.

Gallringen 3

Kommer Logan Paul tillbaka för The Thinning 3?

Logan Paul har fångats i flera kontroverser på grund av sitt omänskliga beteende under de senaste åren. Incidenten där logan och hans vänner filmade en hängande död kropp och skrattade ytterligare åt den fick många människor att hata honom och kritiserade honom för att vara omänsklig.

På grund av det problemet avbröt Youtube sin YouTub, tog bort serien Foursome och till och med försenade släppet av The Thinning 3 under en viss tid. Men bestämde sig senare för att släppa den för sina andra skådespelare och besättning som måste lägga sitt hårda arbete på det.

Därmed verkar det som att YouTube inte kommer att ta ytterligare en risk att casta logan Paul ännu en gång till The Thinning 3. Även om logan paul har bett om ursäkt har det inte kommit några uppdateringar från Youtube om att göra om honom för rollen som Blake Redding igen med det negativa intrycket folk har fått från hans plattform.

Dessutom har logan paul nyligen börjat med boxning och har helt fokuserat på det. Nyligen har han avslöjat om boxningsevenemanget Bragging Nights mellan Mayweather och Logan Paul söndagen den 6 juni som också kommer att livestreamas på Showtime. Med sin boxningsdröm finns det ingen bekräftelse från logan att han kommer att börja skådespela igen och återuppta sin roll för Gallringen 3 .

Gallringen 3

The Thinning 3: När är releasedatumet?

Hittills har det inte kommit något officiellt tillkännagivande om den tredje delen av The Thinning 3 ännu, men det verkar för mig att det kanske inte kommer att hända. Med Youtube som inte tillkännager och skådespelaren har varit tyst under hela den här tiden, verkar det som om The Thinning 2 kommer att vara final för filmserien.

För det officiella tillkännagivandet av delningen eller avbokningen av filmserien för The Thinning 3, måste vi vänta och titta.

Tills du då kan binge-titta på de två sista delarna under lockdownen och vänta på att The Thinning 3 snart släpps.

Kommentera också vad ni tycker om The Thinning-filmserien, och är ni exalterade över The Thinning 3

Läs mer: Nichijou säsong 2: SPOILER ALERT!!!! Utgivningsdatum UPPGIFT | Trailer | Karaktär | Intrig GODA NYHETER FÖR FANS!! (themarketactivity.com)