The Sims 4-moddar: Alla moddar för 'The Sims 4' är här! Läs för att veta!

The Sims 4, som utvecklats av Maxis redwood shores-studio, är ett livssimuleringsvideospel som släpptes 2014. Electronic Arts publicerade det här spelet och det är den fjärde stora titeln i The Sims-serien.

Tv-spelet är tillgängligt på Microsoft Windows, macOS, Playstation 4 och Xbox One.

Även om spelet släpptes för mer än fem år sedan, är serien fortfarande på gång. Även om The Sims 4 redan är ett stort spel, kan moddarna utöka det extraordinärt.Tack till moddarna! De lägger fortfarande till olika fantastiska tillägg som gör det här spelet mer attraktivt. Du kan hitta dessa skapelser på ModTheSims. Den här webbplatsen är värd för flera gemenskaper skapade gratis mods att ladda ner och njuta av.

Det finns mods för karriärer, byggnadsformationer, nya föremål, karaktärsförvandling och tusentals diverse mods också.

Vi har sammanställt det bästa av Mods åt dig! Naturligtvis finns det mer än tusentals mods, men vi presenterar dig måste-ha-tilläggen för spelet.

Bästa mods för The Sims 4

  • Våningssängar Mod: Moddern Ravasheen skapade fungerande våningssängar som kan orienteras i olika konfigurationer. Den betydande fördelen med dessa våningssängar är att det är det perfekta sättet att klämma in fler framstående familjer i dina småhusprojekt.
  • Karriärvägsmod: Det bästa med det här spelet är att välja din karriär och gå mot framgångens väg. Med denna mod kan du välja fler karriärer för dig själv. Det finns massor av jobb tillgängliga för dig om du installerar denna mod.
  • Ha lite personlighet snälla mod: Denna mod ändrar hur sim agerar för att bättre återspegla deras personlighet. Det låter dig välja åtgärder som är korrekta för varje sims egenskaper, konversationer, humör och relationer. Bortsett från detta inkluderar modden också mer interaktion med utomjordingar, hundar, katter och småbarn.
  • Life's Drama Mod: Det lägger till mer kontrovers till grannskapsområden. Det innebär att lägga till 11 nya dramatiska scenarier för staden. Antingen kan du njuta av att se dramat, eller så kan du vara en del av det.
  • Utforska-moden: Den här modden lägger till kaninhålsåtgärder vilket innebär att de aktiviteter sim kan göra på egen hand utan att du följer med. Deras färdigheter och mål kan ändras beroende på vilken händelse du väljer. Du kan också säga åt sim att 'Utforska med' en annan karaktär för att förbättra relationerna.
  • Meningsfulla berättelser Mod: I denna mods kan du ändra hur sim reagerar på livet situationer och personliga upplevelser i spelet. Det säkerställer att sim uttrycker sina känslor och känslor som är viktiga och viktiga för dem.

För ytterligare uppdateringar, HÅLL UPP med oss!