The Sims 4-fusk: Allt du behöver veta om Sims 4-fusk och deras användningsområden! Klicka för att få mer information!

The Sims 4 videospel är ett av de mest sorterade efter ett av alla spelare. Sims är ett livssimuleringsvideospel. Den är tillgänglig på olika plattformar och innehåller en mängd olika funktioner. Sims 4 är också den fjärde i raden av Sims-spelserien. För varje avbetalning som går ökar Sims-funktionerna. Fuskkoderna släpps också, så du kommer att kunna uppnå en viss summa med detta. Redwood Shores Studio of Maxis är utvecklaren av spelet. Dessutom har Electronic Arts publicerat spelserien. Kevin Gibson, Grant Rodiek och Ryan Michael Vaughan är producenterna av detta spel. Den virtuella kvaliteten är unik. Och designers av spelet är Eric Holmberg-Weidler och Matt Yang.Men simmar har fått både positiva och negativa recensioner. Den vanligaste nackdelen är bristen på varierat kreativt innehåll. Även om det får blandade recensioner, slukar många spelare fortfarande spelet. För att veta mer detaljer, fortsätt att läsa artikeln till slutet.

The Sims 4 handling:

Handlingen kretsar kring två världar Willow Creek och Oasis Springs. Totalt handlar det om fem kvarter och 21 tomter. Spelarna bör skapa en simkaraktär, och deras uppgift blir att räkna med olika stilar och deras manipulationer. Aspekterna kommer att vara olika, och spelarna bör omsluta det efter deras förmåga. En annan betydande fördel är också att vi kan bilda många olika karaktärer med en sim. Spelet har toppat de bästa spellistorna i två år oavbrutet. Det är också ett blygsamt spel med hög pitchingkvalitet. Om du känner dig uttråkad och vill testa några nya spelserier, då är den här rätt för dig.

The Sims 4-spel:

Spelet är flexibelt att spela. Den har nio expansionspaket och 16 prylpaket. Dessutom innehåller den åtta spelpaket. Dessa är användbara för spelet. Det finns en Legacy Challenge som kommer att vara öppen för alla spelare. I den utmaningen ska spelarna skapa en enda sim och bilda tio generations familjemedlemmar. Alla karaktärer kan utföra multitasking. De är moduler för att slutföra alla uppgifter. Dessutom kan figurerna vara både manliga och kvinnliga. De kommer också att ha många frisyrer och andra yttre förändringar. Du kan ha olika ålderstecken. Den senaste utvecklingen inkluderar även småbarnsstadiet. Den nuvarande funktionen har också ersatt reglage för att styra musmanipulation för att skapa en sim. Förändringen är allmänt öppen för alla spelare.

Sätt att öppna fusk i Sims 4:

Eftersom Sims 4 är tillgänglig för olika plattformar, har den olika sätt att hantera fusken.

  • I din PC, håll först kontrollen och shift och sedan måste du trycka på c.
  • Om du använder en Mac-enhet, håll ner kommando och skift och tryck sedan på c.
  • För PS4 håller du alla axelknappar samtidigt.
  • Även i Xbox måste du hålla alla fyra axelknapparna samtidigt.

Efter att ha gjort detta kommer en ruta att dyka upp i det övre högra hörnet av skärmen. Det kommer att vara gatepasset till fuskingången. Du måste trycka på koden där.

Fuskkoder och deras effekter:

  • Kaching kommer att ge familjen $1000
  • Motherlode kommer att ge familjen 50 000 dollar simoleans.
  • Rubrikeffekter på/av hjälper till att aktivera och inaktivera rubrikeffekterna.
  • fps på/av hjälper till att visa spelets bildruta per sekund.
  • testingcheats on kommer att aktivera testfuskkoderna i enheten.

The Sims 4-trailer:

Trailern till Sims 4 släpps, och detaljerna bifogas här.

För fler uppdateringar, fortsätt att ställa in vår artikel. Om du älskar mitt arbete, följ då min andra artikel om Justin Timberlake .