The Sims 4: Alla fuskkoder för nöjda poäng, belöningsbutik och ambitionsmilstolpar!

SIM 4 är en gigantisk, kurerad sammanfattning av fusk i The Sims 4 som låter dig få pengar, förebygga undergång och ändra dina skicklighets- och karriärnivåer. Vi har dessutom spelat in fusk för att komma till jobbet och andra expansionspaket. Titta i basen av sammanfattningen för explicita tilläggsdata. Med fler officiella knep från EA, inklusive förbise kallelseöppningar och MoveObjects!

Steg för steg instruktioner för att fuska

För att använda fusk, tryck på Control + Shift + C för att slå på och av försäkran. Du gör detta på Xbox eller Playstation genom att klämma ihop var och en av de fyra axlarna samtidigt. Tryck på enter i kölvattnet av att komponera fusket. För vissa fusk bör du också använda testcheats på, annars fungerar de inte. De flesta fuskare använder i live-läge (F2).

Slå på TestingCheats på PS4/Xbox

Vissa fuskkoder är inte tillgängliga på grund av att paket inte är tillgängliga just nu.Så här höjer du Cheat Console eller Cheat Bar PS4 och Xbox:

Välj en familj att spela, och i Live Mode. – Håll ner var och en av de fyra axlarna. Det kommer att slå på Cheat-försäkran. Snäpp på X-spärren för att slå på skärmkonsolen. Ange fusket och klicka klart för att komma in i fusket.

För att Skift-klicka på en sak, flytta markören till objektet, håll ned cirkelfångaren och tryck på X-fångaren för att öppna menyn för PS4 och Xbox håller ner B-fångaren och tryck på A-fångaren.

Om det inte är för mycket besvär Notera: Att slå på och använda Testingcheats kan försämra prestationer och troféer för Sims 4 på PS4, för det dynamiska sparade spelet (det sparade spelet som faktiskt spelades). Detsamma kan vara giltigt för Xbox.

The Sims 4 kommer att stödja fusk på konsolen, men det finns en fångst.

Strävan

Den grundläggande metoden för att få tillfredsställelse i spelet, i alla fall i tusental, är att avsluta Aspirations. Spelet uppmuntrar detta på ett trevligt sätt, genom att du kan ändra Aspirations lika många gånger som du vill. Om du utjämnar karisma, välj en social. Om du målar eller är ute och samlar, byt till något för en hantverkare eller auktoritet. Framsteg följde regelbundet i alla händelser. Du har inte ett specifikt Aspirationsval, vilket innebär att du kan byta och ofta skrapa bort några nödvändigheter direkt på chansen att du har gjort ärenden i den klassificeringen tidigare.

Genom att slutföra en Aspiration kommer du vanligtvis att nå 3 000 och 5 000. Tillräckligt för ett viktigt prisattribut. Det finns i alla fall många anständiga, så du måste göra 2-3 Aspirations för att klara kostnaden för några av dem.

Det är platsen Whims kommer in. De kan hjälpa dig att få de ytterligare 2-300 du behöver för ett pris. Saken är den att impulser för närvarande inte är så klart i The Sims 4. En hel del av dem är otroligt bisarra och betydelselösa för vad du kan göra, så utvecklarna valde att förlama dem alla tillsammans och gjorde det till det normala tillståndet.

För att återupprätta Whims, gå till menyn (ESC) och gå till Gameplay i menyn Spelalternativ. Från den punkten kan du markera, Visa nycker. Om du däremot spelar för att få många fokus som kan tillåtas, bör du. The Whims kommer då och då att brinna beroende på vad du gör just nu, så du får i grunden gratis fokus, inte i alla fall, fokusera på dem! Å andra sidan, om du inte undersöker sporadiskt, kommer du att se impulser som stämmer överens med dina nuvarande mål och acceptera att dörren öppnas för att hålla dem för att säkerställa att de stannar så att du kan få kompensation.