The Rising of the Shield Hero – Säsong 2 sätter rekord som dag 1

The Rising of the Shield Hero är en animeserie baserad på Aneko Yusagis eponyma ljusromaner. Animen kommer att ha en andra och tredje säsong, det bekräftades under Crunchy roll Expo 2019. Den andra säsongen kommer att ha premiär 2021, enligt tillkännagivandet som gjordes under den virtuella Crunchy roll Expo 2020. Masato Jinbo tog över som regissör istället av Takao Abo, och resten av skådespelarna återvände, med Kinema Citrus och DR Film producerar. Deandra säsongenvar tänkt att lanseras i oktober 2021 på Kadokawa Light Novel Expo 2020, men det sköts senare tillbaka. Deandra säsongendebuterade på AT-X och andra nätverk den 6 april 2022. Den kommer att bestå av 13 avsnitt.

omslag

Inledningstemat ärTa tillbakaav MADKID, medan det avslutande temat är Yuzurenai av Chili Fujikawa. Crunchy roll bekräftadeEngelsk dubb för andra säsongenden 2 maj 2022, och den började visas den 4 maj. Masato Jinbo, regissören för The Rising of the Shield Hero säsong 2, retade berättelsen på Crunchy roll Expo-panelen. Han sa att japanerna hjältarna Naofumi Iwatani, Raphtalia och Filo kommer att arbeta tillsammans för att bevara planeten och lära sig mer om vågorna .En kolossal fiende var känd som andesköldpaddan? Att överföras till en annan värld ? Naofumi och hans kompisar kommer att möta flera nya problem.

Naofumi

Hur kommer Naofumi, Raphtalia och Filo att hantera dem nu när de har mognat? Jag hoppas också att alla ser fram emot att se Rishia och Kizuna, sa de nya karaktärerna som har anslutit sig till Naofumis team Masato Jinbo.

Naofumi har knappast kommit till rätta med sitt nya jobb som nykungfrån Raphtalias by när de attackeras av en svärm av fladdermusvarelser! Timern för vågorna har på ett mystiskt sätt stannat, och ett möte med de andra kardinalhjältarna och drottningen avslöjar uppkomsten av ett nytt hot: 'Andesköldpaddan', som för med sig potentiell ruin, och med de andra hjältarna som väljer bort gör något åt ​​det, faller det naturligtvis på Naofumi att ta hand om saker och ting. DeSkyddaHeros besättning reser till Spirit Tortoise Kingdom med en ny kamrat (och ny slav) Rishia i släptåg för att rädda planeten igen.

Säsong 2 av Rising of the Shield Herokan innehålla Naofumi Iwatani och hans kompisar under uppväxten. Han kommer att minnas allt han lärde sig som ung. En ny motståndare kommer att konfronteras av Naofumi Iwatani, den unga tanuki halvmänskliga flickan Raphtalia och den fågelliknande varelsen Filo. Motståndaren kommer att bli ännu mer formidabel än tidigare. Naofumi Iwatani, Raphtalia och Filo kommer att försöka rädda planeten tillsammans. Nästan alla skådespelare skulle återvända för att rösta för rollerna i anime-serien.

Kaito Ishikawa som Naofumi, AsamiSeto som Raphtalia, Rina Hidaka som Filo, Yoshitsugu Matsuoka som Ren Amaki, Makoto Takahashi som Motoyasu Kitamura, Yoshitaka Yamaya som Itsuki Kawasumi och Maaya Uchida som Melty är en av de röstskådespelare som kan komma att återvända i animeserien Säsong 2 av The Rising of the Shield Hero släpptes i april 2022.

Kombinerad bild