The Rain säsong 3: Kommer Simone och Rasmus att kunna rädda mänskligheten från det dödliga viruset. Klicka här för att veta releasedatum, handling och allt

The Rain är den danska webbserien som finns på Netflix. Den populära föreställningen är skapad av Jannik Tai Mosholt, Esben Toft Jacobsen och ChristianPotalivo. Den hade premiär den 4thMaj 2018. Och efter att framgångsrikt ha genomfört två säsonger back-to-back under 2018 och 2019, återvänder den äntligen med sin tredje och sista säsong.

Regnet kommer att sluta med en explosion och helt ny spänning när det handlar om den dödliga pandemin som utplånar nästan alla människor. Är inte detta relevant? Den kommande delen kommer säkert att göra dig spännande och du skulle inte ha något annat val än binge-watching. Så vad väntar du på nu? Följ upp hela artikeln för att lära känna några detaljer.The Rain säsong 3: Releasedatum

Efter att ha väntat i nästan ett år kommer programmet äntligen att anlända till Netflix med den sista sprängningen. Ja, det har bekräftats officiellt. Förnyelsen för denna säsong har tidigare bekräftats via deras officiella Facebook-sida.

Facebook-inlägget går så här Survival Squad: Vi ses 2020 för en tredje och sista säsong.

Enligt källorna kommer The Rain att anlända på Netflix den 6thaugusti 2020.

The Rain säsong 3: Cast

De tidigare säsongerna har handlat om ett gäng karaktärer som har lyckats skapa spänningen med sitt suveräna skådespeleri. Det förväntas att med den sista säsongen kommer publiken att se återkomsten av några stora karaktärer som Rasmus och Simone.

Inte nog med detta, många unga överlevande från den första säsongen kommer också att ta sig upp på skärmen. Detta kan inkludera Patrick, Jean, Martin samt Sten. Så du kan förvänta dig att se dina favoriter igen.

Showen kommer säkert upp med några nya ansikten som Rex Leonard, Cecilia Loffredo, Henrik Birch och Annemette Andersen.

The Rain säsong 3: Handling

Säsong ett och två hade åtta respektive sex avsnitt. Och vi kan förvänta oss minst sex avsnitt den här gången också. Eftersom den här serien började med huvudkaraktärerna Simone och Rasmus och alla dessa följt av ett dödligt virus som utplånade hela mänskligheten från Skandinavien. Senare fortsatte de danska syskonen för att ta reda på de överlevande.

Säsong två avslöjade dock några viktiga hemligheter som cirkulerade viruset. Så, den sista säsongen kommer att börja från den exakta punkten där den slutade och kommer att se hur syskonen lyckas rädda hela mänskligheten från pandemin.

Skynda er fans! Gör dig redo att njuta av den sista säsongen och se hur hela viruspandemin slutar med hjälp av de danska syskonen.