The Protector Säsong 3: Har du sett den tredje säsongen av denna fantastiska serie ännu? Läs för att veta mer om detaljerna och releasen av säsong 3.

The Protector har haft en kort men obesegrad körning på både TV:n och Netflix. Föreställningen väckte stor uppmärksamhet och fick bra kritik från kritiker. De flesta av showens publik är turkiska, men folk från andra länder ser den också. Skaparna av showen har varit uppe på en hel del den senaste tiden, med två nya säsonger som kommer ut bara i år. Som ett resultat har deras antal på Netflix också ökat. Säsong 3 och 4 var de som kom ut för bara ett par månader sedan. Läs artikeln för att veta detaljerna om säsong 3 och dess handling.

Releasedatum: The Protector säsong 3

Den tredje säsongen av denna populära serie kom ut i mars 2020. Alla sex avsnitten i den här säsongen hade premiär den 6 mars 2020. Medan den andra säsongen hade kommit ut för nästan ett år sedan i april 2019, kom den fjärde ganska nära säsong 3 Skaparna släppte den fjärde säsongen den 9 juli 2020, och båda dessa säsonger fick utmärkta betyg. Netflix och Turkey Medya sköter showens produktion, och all inspelning sker i Istanbul. Medan väntan var lång var beslutet att släppa två säsonger så nära varandra ett smart beslut. Båda säsongerna lyckades få tillräckligt med hype och publicitet för att bli en succé.Skådespelare: The Protector säsong 3

Skådespelarna för säsong 3 är följande:

  • Cagatay Ulusoy som Hakan Demir
  • Hazar Ergüçlü som Zeynep Erman
  • Okan Yalabik som Faysal Erdem
  • Burçin Terzioglu som Rüya
  • Funda Eryigit som Nisan
  • Emily Goss som Valeria
  • Emre Mutlu som Sami
  • Bige Önal som Berrin
  • Halit Özgür Sari som Arif

Medan det fanns andra sekundära skådespelare, är huvudkaraktärerna de i listan ovan. Utöver detta kommer några av karaktärerna från säsong 2 inte till säsong 3. På samma sätt förekommer vissa karaktärer inte i säsong 4.

Handling: The Protector säsong 3

Säsong 3 fick Vizier, en allsmäktig ledare, att gå mot Hakan i en strid om förstånd och makt. Medan Hakan får allierade och försöker hitta sätt att besegra Vizier, samlar han sina krafter för att eliminera Hakan. På bara sex avsnitt lyckas programmet skapa hög politisk spänning. Även om Hakan hittar en nyckel och får hjälp av Nisan och Ruya, ligger Vizier ett steg före honom. Det finns kraftfulla scener under säsongen, och det är otroligt underhållande.

Storyline: The Protector Säsong 3

Beskyddaren följer Hakan, en ung man i Istanbul, som får reda på att han har speciella krafter. Även om detta till en början förvånar honom, står han så småningom inför ett svårt val. Eftersom han har färdigheter upptäcker han mörka krafter som försöker förstöra Istanbul. Håkan måste skydda Istanbul med hjälp av sina krafter och sina vänner. Showen introducerar olika karaktärer som också har övernaturliga förmågor, och det är spännande att se dem. Serien är tillgänglig på Netflix, och den senaste säsongen är också där. Även om showens estetik är väldigt turkisk, kan utländsk publik också relatera till showens karaktärer.

Trailer: The Protector säsong 3

Trailern för den tredje säsongen finns i länken nedan.

Om du gillade att läsa den här artikeln, här är länken till vår artikel om säsong 2 av City of Dreams.