The Promised Neverland Säsong 2: Säsong försenad till nästa år!! Klicka för att veta släppdatum, rollbesättning, handling och trailer!

Baserad på en japansk manga-serie, är The loved neverland en animeserie som släpptes den 11 januari 2019 på Fuji TV.

Regisserad av Mamoru Kanbe har säsongen totalt 12 avsnitt tillsammans med Adult Swim i USA och Aniplus Asia.Både Manga- och Anime-serien blev omedelbar popularitet. Nu väntar fansen desperat på säsong 2 av The Promised Neverland.

Vi har alla detaljer om releasedatum och handling. Läs nedan för att ta reda på det!

Releasedatum: The Promised Neverland säsong 2

Den andra säsongen var tänkt att släppas den 20 oktober 2020, men studion Cloverworks meddelade att den nu kommer att släppas i januari 2021.

Dessutom planerar filmen att släppas innan den andra säsongen sänds. Innan den pågående situationen inträffade var det meningen att filmen skulle släppas i december 2020. Men de rådande förhållandena gjorde det osäkert om premiärdatum.

Medverkande: The Promised Neverland säsong 2

Huvudkaraktärerna i den andra säsongen av The Promised Neverland inkluderar:

  • Sumie Morohoshi som Emma
  • Maaya Uchida som Norman
  • Mariya Ise som Ray
  • Yuko Kaisa som Isabella
  • Nao Fujita som Krone

Handling: The Promised Neverland säsong 2

För närvarande avslöjas inte mycket av informationen om handlingen för nästa säsong. Det är dock säkert att den andra säsongen fortsätter där den första säsongen slutade.

Under den föregående säsongen flydde barnen från sitt skräckbarnhem. Så den kommande säsongen kommer utan tvekan att fokusera på vad som kommer att hända bredvid barnen. Och vad är orsaken bakom barnhemmet? Det finns också en del mysterium bakom Minerva.

Storyline: The Promised Neverland säsong 2

The Promised Neverland är skräck- och thrilleranimeserien som kretsar kring den unga föräldralösa, Emma. Utspelar sig år 2045, hon bor på ett barnhem tillsammans med 37 andra barn. Emma betraktar alla barn som sina syskon. Deras vaktmästare, Isabella, tar hand om alla barn på barnhemmet. Och alla små barn kallar henne 'mamma'. När ett barn adopterades följde Emma efter henne till utsidan av barnhemmet för att lämna tillbaka sin lilla kanin. Men när de kliver ut genom porten hittade de döda av henne. Hon trodde att de säljs till demoner så, för att rädda alla sina syskon, planerade hon att slå sönder barnhemmet.

Trailer: The Promised Neverland säsong 2

Trailern för den andra säsongen har inte släppts ännu. Men oroa dig inte, vi kommer att informera dig!

Om du tyckte att den här artikeln var intressant kan du komma ikapp min nästa artikel omDen gången blev jag reinkarnerad som ett slem.