The Princess Diaries 3: Vad är status på den tredje delen av Anne Hathaways huvudrollsinne med prinsessfilmen? Läs för att veta releasedatum, handling, rollbesättning och mer!

The Princess Diaries har fått status som en klassisk film genom sin feel-good-franchise. Filmen bidrog också till att definiera Anne Hathaways karriär. Även om serien är betydligt gammal nu, känner fans av filmen fortfarande entusiasm över den tredje delen. Det har dock gått nästan nio år sedan vi såg uppföljaren till filmen. Som ett resultat är efterfrågan på den tredje delen av filmen stor bland fansen. Det har inte gjorts många uppdateringar om filmen, men det finns några saker du bör veta. Läs artikeln för att veta allt som finns tillgängligt om The Princess Diaries 3.Utgivningsdatum: The Princess Diaries 3

Inget om den tredje delen av The Princess Diaries är klart än. Å ena sidan har Anne Hathaway och filmens producent nämnt att de vill göra den tredje filmen. Den bortgångne regissören av filmen, Garry Marshal, hade 2016 sagt att han ville göra filmen på Manhattan. Gary gick dock tyvärr bort samma år, vilket betyder att chanserna för TPD3 är magra nu. Disney har inte heller bekräftat filmen, men det finns goda nyheter. Anne Hathaway, 2019, sa att filmen är under arbete. I denna takt förväntar vi oss att The Princess Diaries 3 kommer ut 2024 eller senare.

Medverkande: The Princess Diaries 3

Även om filmen inte nödvändigtvis är under utveckling, har dessa skådespelare från de tidigare filmerna uttryckt intresse för att återvända:

  • Anne Hathaway som Mia Thermopolis
  • Julie Andrews som drottning Clarisse Renaldi
  • Hector Elizondo som Joe
  • Heather Matarazzo som Lilly Moscovitz
  • Chris Pine som Nicholas Deveraux
  • Mandy Moore som Lana Thomas

Utöver detta kommer det att finnas nya namn på den här listan. Eftersom manuset är under utveckling kommer rollbesättningen att ändras enligt handlingen.

Handling: The Princess Diaries 3

Att förutsäga handlingen när filmen är i en osäker fas är knepigt. Även om filmen kunde ta vilken riktning den ville, känner vi att besättningen kommer att hålla fast vid Garys vision. Gary ville att historien skulle utspela sig på Manhattan. Personerna som är kopplade till franchisen har sagt att om en tredje film kommer ut kommer det att vara en hyllning till Gary. Som ett resultat tror vi att den ursprungliga handlingen från Gary Marshal kommer att spela in för The Princess Diaries.

Handling: The Princess Diaries 3

The Princess Diaries följer livet för en socialt besvärlig tonåring Mia som är ett smart barn. När hennes mormor dyker upp från ingenstans för att berätta för henne att hon är drottningen av Genovia, vänds Mias liv upp och ner. Hon står inför svåra val för en tonåring och måste också möta trycket från ett enormt strålkastarljus över henne. Den andra filmen introducerar Nicholas Deveraux, en utmanare till tronen, som har kemi med Mia. Mia är 21 i filmen och ska bli tronföljaren. Vi ser Mias kamp genom den här filmen och utforskar också Nicholas karaktär. Vi rekommenderar att du tittar på filmen.

Trailer: The Princess Diaries 3

Trailern för den tredje filmen är inte ute än. Du kan se trailern för den andra filmen genom att klicka på länken nedan.

Om du gillade att läsa min artikel, kolla in vår artikel om Netflix tar tillbaka klassiska svarta program !