The Perfect Date Säsong 2: Kommer vi att se ytterligare en säsong av serien och Kommer vi att se den gamla CAST igen?

Är du kär i dramer baserade på tonåringar och collegeromantik? Tja, Netflix, som ofta betraktas som streamingjätten, håller jämna steg med sin gamla tradition av tonårsbaserade serier. Den som är i buzz just nu är Den perfekta dejten. Rykten om att serien kommer med sin andra säsong har dykt upp på sistone.

Läs här för att veta om releasedatum, kast och MERDen perfekta dejten är en amerikansk romantisk komedifilm som släpptes 2019. Filmen är baserad på romanen Stand-in av Steve Bloom och publicerad av Carolrohdalab i oktober 2019. Steve stod också för manuset till videon. Filmen har tonårsdrama, romantisk, komedi som genrer.

Filmen, regisserad av Chris Nelson, släpptes på Netflix den 12 april 2019. Med totalt 1 timme och 30 minuterkörtid, filmen lämnade sina fotspår bland publiken. Responsen från kritikerna var genomsnittlig men har fått massiv respons från publiken.

Berättelsen visar en gymnasieelev. Han skapar en app för att erbjuda sina tjänster som en falsk dejt för att tjäna pengar till sin drömhögskola. Saker och ting trasslar in sig när han utvecklar känslor för någon. Berättelsen visar på ett vackert sätt kampen för en blivande individ, redo att gå i vilken utsträckning som helst för sin dröms skull.

Hans idé ger honom ett alternativ till att tjäna tillräckligt med pengar för att bli hans drömhögskola. Ändå, han också lär sig några viktiga lektioner under kursen . Till slut konfronterar han och accepterar sina brister och bestämmer sig för att bli en bättre person. Trots det lyckliga slutet av filmen har tittarna fortfarande frågor om huvudpersonen, Brooks Rattigans liv?

Utgivningsdatum

Säsong 2 är inte officiell ännu, och det är även dess releasedatum. För närvarande har vi inget officiellt besked från tillverkarna. Netflix har inte gjort något tillkännagivande ännu. Om man tittar på den nuvarande pandemisituationen är det nästan omöjligt för säsong 2 att ta sig upp på bioduken i år. Vi kan dock förvänta oss det när som helst nästa år 2021.

Kasta

Återföreningen av den gamla skådespelaren väntas om säsong 2 görs. The Perfect Date spelar Noah Centineo som Brooks Rattigan, huvudpersonen. Laura Marano spelar rollen som Celia, hans kärleksintresse. Däremot spelar Odiseas Georgiadis rollen som Brooks bästa vän, Murph.

Introduktionen av nya ansikten kan dock inte uteslutas.

Story

Berättelsen har en bakgrund av tonårsromantik på gymnasiet. Brooks Rattigan är en high school senior. Han drömmer om att komma in i Yale. Hans far, Charlie, vill att han ska gå till University of Connecticut, vilket föreslog Brooks en betydande stipendium . Han arbetar i en underbutik med sin bästa vän, programmeraren Murph, men att stödja hans collegeambitioner visar sig vara oroande.

Hans lättsamma liv upplever en twist när han tillsammans med sin vän bestämmer sig för att göra en app. Appen erbjuder tjänsten ett falskt datum. Hans enda avsikt var att samla in pengar för sina Yale-avgifter. Han var en blivande individ som kunde gå hur som helst för att förverkliga sina drömmar.

Komplott

The Perfect Date’ slutar med att Brooks gör upp med Celia och Murph. Han har övergett sin ambition att åka till Yale och har valt UConn. I följd skulle vi se honom och Celia arbeta på sin relation. Vi kommer också att få se mer av Murph och Tuna Melts kärleksvinkel där vi förhoppningsvis också får lära känna hans riktiga namn.

Vi kan förvänta oss att säsong 2 tar fart där säsong 1 slutade. Berättelsen kommer att utforska mer i Brooks liv och hur han kommer att hänga med i sitt liv? Brooks mamma väntas återvända som övergav honom för länge sedan när han var liten.

Det är en wrap, för nu, läsare. För fler uppdateringar, håll utkik, så kommer vi att hålla dig uppdaterad. Tills dess, stanna hemma och var säker!