The Longthy ser fram emot soul eater fanatiker. Kommer den helt nya säsongen att hitta sitt tillvägagångssätt? Klicka på höger här för att förstå all data angående displayen....

Varje fan förstår att Anime-sekvensen är fylld med magiska karaktärer. vi kommer inte att förvänta oss en visning utan dem. Deras skildring varierar från visning till vändning, men något som publiken tycker är fascinerande med dem är deras särart. om särart kombinerar underhållande karaktärer förvandlas det till Cherry on Most sensible. Soul eater-sekvensen tillhör den liknande klassen. Efter att ha fått ett stort antal kärlek och nötkött från publiken förändrades primärsäsongen till en stor hit. Sekvensen genomfördes så smart innan nu att den har skapat hopp bland fanatiker för någon annan. Se trailern för första säsongen nedan:

Handlingen i sekvensen är kåt för målgruppen på grund av dess distinkta och senaste innehållsmaterial. Den primära uppföljaren kom hit den 7 april 2008. Med hela 51 avsnitt slutade den den 30 mars 2009. Sekvenstillverkningen avbröts på grund av förlust av storyline eftersom manga av liknande tidigare inte producerades nu då . Men nu är sagan en annan. Mer än ett decennium har lämnat men ingen information om förnyelsen av sekvensen har kommit men. All denna kreditpoäng kommer till bone studios på grund av dess snäva anslutning till storyline som leder till så mycket förlängning. Med så mycket tid redan tilldelad ser det ut som om tillverkningen inte är sugen på att förmedla en helt ny säsong. Även om allt annat kan hända. Alla andra problem att förlänga i linje med vissa andra är att om tillverkarna inte förmedlar några justeringar under den nya säsongen kommer det att förstöra dess story och skada dess popularitet på grund av den främsta möjligheten att matcha tidigare hög kvalitet. Allt detta begränsar ny obelastning. Så den allmänna sannolikheten är så mycket mindre förutom att vi får lite information.Soul Eater plot:

Handlingen i sagan är i enlighet med Demise Meister Weapon academy och dess forskare. Akademin leds genom Shinnigami, den döende guden. Syftet är att lyfta döende lie som kan ge en hand Shinnigami för att slåss med de onda krafterna. onda lie är mänskliga demonhybrider som kan beväpna sin ram. För att göra detta måste de ta sig igenom en hel del svårigheter som involverar själsintag av en satans häxa och 99 olika demoniska varelser. Således skildrar berättelsen livsstilen för forskare vars slutliga syfte är att vara döende lie.

Soul Eater Solid:

Det solida i berättelsen består av:

Maka Albarn: En själsmeister vars alla äldsta har tjänat inom liearna. hennes sätt att bekämpa är exklusivt från andra. Hennes idé ligger att hitta motståndarens svaga punkt.

Soul eater Evans: Makas lie-make. Tycker sig själv cool och blir till slut en idiot. Han grälar hela tiden med Maka men lyckas till slut lyckas på en dag av uppgörelse.

Svart stort namn: Major Meister och en av de avslutande tvåstjärniga överlevande familjerna. En enorm stor namntatuering på hans axel är dess bevis. Han arbetar med Tsubaki Nakatsykasa.

Demise the child: Son till Demise guden Shinigami. Till att börja med ogillar alla honom men senare har han ett stort antal kompisar. Han är drabbad av OCD som utlöser ett panikattack när han ser asymmetriska prylar. Det har varit en anledning till distraktion rakt igenom kamp.