The Kissing Booth 2-stjärnan Joey King AVSlöjar att hon inte skulle dejta en annan skådespelare efter uppbrottet med Jacob Elordi...Klicka här för att veta verkligheten bakom allt detta.

Joey King har nyligen dykt upp som en av de mest begåvade skådespelerskorna. Fansen har älskat henne i alla roller hon spelat. Men hennes roll i Netflix-filmen The Kissing Booth är en av hennes mest omhuldade och The Kissing Booths skådespelerska Joey King var kopplad till sin motspelare Taylor Zakhar Perez. Även om hennes påståenden är något väldigt motsatsen till ryktena. Så vad är verkligheten i detta? Låt oss kolla in den verkliga historien bakom allt detta. Fortsätt läsa för att ta reda på mer men innan dess;

Ta en titt på följande video för att veta mer om de senaste heta nyheterna om stjärnorna-Vad händer mellan Joey och Taylor?

Eftersom Netflix originalserie, The Kissing Booth 2 har släppts, har alla fans anslutits till relationerna på skärmen. Alla pratade om den här triangeln mellan Elle Evans, Marco och Noah Flynn.

I serien The Kissing Booth 2 spelar Joey King rollen som Elle Evans. Taylor Zakhar Perez spelar rollen som Marco. Jacob Elordi spelar rollen som Noah Flynn.

Det kommer dock fram att deras relationer utanför skärmen är ännu mer intensiva. Inte många vet men Joey och Jacob dejtade innan Netflix-uppföljaren hoppade av.

Inte nog med det – utan Joey och Taylor har haft några seriösa dejtingrykten de senaste veckorna, men nu har den 21-åriga skådespelerskan satt rekord om sina planer för framtida relationer.

Så vad svarade hon på ryktena runt om?

Nyligen i Howard Stern-showen i Amerika, gjorde hon en kommentar om att det är ganska svårt att dejta en av dina motspelare. Dessutom sa hon och gjorde sig själv väldigt tydlig att hon inte kommer att upprepa det igen. Ver Vince det uttalandet, fans har försökt hitta möjliga kopplingar mellan Joey och olika av hennes tidigare och nyliga medstjärnor.

Hon avslöjade också att hon inte ångrade att hon hade dejtat Euphoria Star Jacob. Detta hände när hon sa att det var bra att de dejtade från första början. Lade till att hon lärde sig mest i sitt liv, bara med honom. Som stöd för sina åsikter nämnde hon att det är helt fantastiskt att dejta någon av samma yrke. Men exakt samma sak som att någon är tuff. Joey berättade att det ibland blir konkurrenskraftigt mellan de två. Håll kontakten med marknadsaktiviteten för de senaste nyheterna, uppdateringarna och insikterna.