The Kissing Booth 2: Bröt Noah och Elle upp i 'Kissing Booth 2'? Klicka för att veta releasedatum, handling, rollbesättning och mer!

Tonåringsdramer är mycket framstående nuförtiden på grund av dess blandning av gymnasie- eller högskoleliv, romantik, action, vänskap och mer. Det finns många sådana filmer tillgängliga på olika plattformar som Netflix eller Amazon Prime Video. På tal om Netflix, en sådan film som kommer i åtanke förutom 'To All the Boys I've Loved Before', 'Five Feet Apart', 'Work It' och mer är 'The Kissing Booth'.

'The Kissing Booth' är en amerikansk tonårsdramafilm som blev känd 2019 efter att den släpptes på Netflix. 'The Kissing Booth' är gjord av Beth Reekles romaner med samma namn. Regi och manus var av Vince Marcello och Jay Arnold. Efter att den var en succé kom en andra del av filmen ut 2020. I den här artikeln kommer du att veta allt som finns om vad som hände i 'The Kissing Booth 2'.Releasedatum: 'The Kissing Booth 2'

Den första filmen, det vill säga 'The Kissing Booth' kom ut 2019 på Netflix, som slutade med att bli mycket populär. Den andra delen, det vill säga 'The Kissing Booth 2' kom ut i år den 21 juli på Netflix som en Netflix-originalfilm. Strax efter lanseringen av den andra filmen gav Kissing Booth ett tillkännagivande angående lanseringen av 'The Kissing Booth 3'. Inspelningarna för den tredje filmen har börjat enligt rapporter.

Skådespelare: 'The Kissing Booth 2'

De flesta av skådespelarna för den andra filmen var desamma som den första med några nyintroducerade karaktärer.

  • Joey King
  • Joel Courtney
  • Jacob Elord
  • Molly Ringwald

  • Megan Young
  • Morne Visser
  • Masie Richardson Säljare
  • Taylor Perez

Handling: 'The Kissing Booth 2'

Handlingen för filmen börjar med hur Elle och Noah tillbringade sin tid tillsammans innan han var tvungen att åka tillbaka till Harvard. Elle och Lee är inne på sista året och rykten sprids om att Elle och Noah kommer att göra slut. Precis som föregående år satte Elle och Lee upp ett kyssbås för sin välgörenhetsmässa, där Lee ger Elle uppdraget att kalla den nya charmiga utbytesstudenten Marco att gå in i Kyssbåset för att locka fler studenter. Å andra sidan vill Noah att Elle ska vara nära honom och ansluta sig till Harvard mot hennes och Lees barndomsplaner för att komma in på universitetet i Berkeley.

Berättelsen utvecklas när Elle blir osäker på Noahs attraktiva vän Chloe, efter att ha hittat hennes örhänge under Noahs säng. Å andra sidan blir Elle och Marco goda vänner, där hon under en dans nästan kysser honom men stannar. Lees flickvän gör slut med honom och Noah dyker upp med Chloe efter att han ser Elle kyssa Marco. Till slut berättar Elle för Marco att hon älskar Noah, och Lee och Rachel blir tillsammans igen. Noah och Elle löser saker. Efter examen får Elle reda på att Harvard och Berkely tog in henne. Nu är det upp till henne att bestämma vad hon ska välja. Medan Marco, å andra sidan, inte har gett upp hoppet om att förfölja Elle.

Handling: 'The Kissing Booth 2'

Efter att ha tillbringat sommaren tillsammans med massor av romantik mellan Noah och Elle, måste Noah åka till Harvard. Elle är inne på sitt sista år och rykten sprids om att hon och Noah inte kommer att hålla. Berättelsen utvecklas med en hel del problem mellan Noah och Elle. Men allt ordnas till slut, förhoppningsvis, för historien är inte över än.

Trailer: 'The Kissing Booth 2'

Här är trailern!