The Irregular at magic high school Säsong 2: Vad har den andra delen att erbjuda? Lär dig mer om releasedatum, handling, skådespelare och trailer!

The Irregular at Magic High school är en science fiction- och fantasyanimeserie baserad på den japanska ljusromanen med samma namn.Serien fick sin första publicering den 8 juli 2011 och år 2013 anpassades den lätta romanserien till mangaserien.

Senare, en berömd japansk animestudio, Madhouse tillkännagav sin anpassning till anime-tv-serien. Manabu Ono regisserade säsong 1 av anime-serien och hade premiär den 6 april 2014.

Showen blev en stor hit då. Sedan dess har fansen desperat väntat på den kommande säsongen av denna serie.Nedan har vi alla detaljer om den andra delen av Irregular på Magic High School.

The Irregular på Magic High School Säsong 2 Releasedatum och berättelse

Efter att filmen släpptes spreds olika rykten om att den kommande säsongen av programmet kommer att släppas 2019.

Den andra delen av programmet skulle släppas någonstans 2020. Men på grund av en pågående pandemi blev den försenad. Enligt källorna kommer nu den kommande säsongen att sändas under årets sista kvartal.

Skådespelare: The Irregular at Magic High School säsong 2

Enligt källorna kommer skådespelarna från säsong 1 att återuppta sina roller i säsong 2 också. Röstbesättningen inkluderar:

  • Yuichi Nakamura som Tatsuya
  • Saori Hayami som Miyuki
  • Yoko Hikasa som Lina

Handling: The. Oregelbunden på Magic High School säsong 2

Enligt källorna kommer den kommande säsongen av Irregular på Magic High school att bestå av totalt tolv avsnitt.

Filmen baserad på denna serie anpassade volymerna 10 och 11 i romanserien, där Tatsuya och Miyuki har avslutat sitt första år på Magic High School.

Den andra delen kommer troligen att äga rum efter händelserna i filmen och följa detta syskon under deras andra år. I den lätta romanserien mötte syskonen androider infekterade av parasiter och andra rivaliserande magiker. Så det antas också under den kommande säsongen.

Storyline: The Irregular at Magic High School säsong 2

Berättelsen kretsar kring Tatsuya Shiba, som är livvakt åt sin syster, Miyuki Shiba. De går in på Magic High school som segregerar eleverna efter deras magiska förmågor. Miyuki erhålls som förstakursstudent och anses vara den bästa studenten. Å andra sidan är Tatsuya registrerad som den andra banan och betraktas som magiskt oduglig. Men hans tekniska kunskap, stridsförmåga och unika magiska tekniker gör att han ser honom som oregelbunden i skolans standardiserade ranking.

Trailer: The Irregular at Magic High School säsong 2

Här är trailern för den kommande säsongen av anime-serien.

Det var allt för dagen. För mer information, HÅLL UPP med oss!