The Good Cop säsong 2 Releasedatum är ute? När kommer den tillbaka, uppdateringar om Netflix-serien

The Good Cop är det första poliskomedidramat i Netflix Originals-biblioteket, och både kritiker och fans har hyllat showen. Om du letar efter information om The Good Cop säsong 2, inklusive om The Good Cop säsong 2 har förnyats och när The Good Cop säsong 2 kan vara tillgänglig på Netflix, behöver du inte leta längre.

Om du missade det, är showen skapad av samma person som skapade Monk på USANetwork, och den har många likheter med den showen. Tony Danza och Josh Groban spelar huvudrollerna som en far och son polisduo, en av dem är en aktiv polis och den andra en skamfilad polis.

Den 21 september 2018 distribuerade Netflix 10 avsnitt av programmet runt om i världen.Här är allt du behöver veta om The Good Cop säsong 2.

The Good Cop säsong 2

Netflix

The Good Cop säsong 2 förnyelsestatus

Efter en enda säsong har showen officiellt ställts in, det blir ingen Den gode snuten säsong 2. Trots positiva reaktioner från fansen är det osannolikt att programmet har lockat de nödvändiga publiksiffrorna för att Netflix ska motivera en andra säsong.

Josh Groban avslöjade i ett uttalande att The Good Cop inte kommer att förnyas för en andra säsong. Vi är skyldiga skaparen Andy Breckman och hans medproducenter, författare, det stora besättningen, och särskilt stjärnorna Tony Danza och Josh Groban, att föra detta ikoniska far-son-drama till Netflix.

Showen har nu anslutit sig till en ständigt växande lista över shower som har ställts in efter sin första säsong.

Undrar du hur man avblockerar någon på Instagram som du har blockerat för länge sedan? Här är svaret på dina problem och frågor om Instagram

Big Tony, en kärleksfull men inte precis hedervärd före detta NYPD-officer som aldrig följde reglerna, med Danza i huvudrollen. TJ (Groban), hans son, är en begåvad, rakspetsad NYPD-detektiv som gör det till en poäng att alltid följa reglerna samtidigt som han löser Brooklyns svåraste brott. Monica Barbaro, Isiah Whitlock, Jr., och Bill Kottkamp medverkade också i showen.

Breckman, showrunner och exekutiv producent är skaparen av Monk. Randy Zisk och Howard Klein fungerade också som exekutiva producenter, med Danza som producent. Showen är baserad på ett format skapat av YES, ett israeliskt produktionsbolag som också fungerar som exekutiva producenter.

Serien hade premiär i september med blandade recensioner, med en Rotten Tomatoes godkännandebetyg på 52 procent. Ett program med frustrerande lite i tankarna, 'The Good Cop', etablerar snabbt sina två karaktärer som kända personlighetstyper och upprepar sedan vilka de är, om och om igen, i tio avsnitt, med lite modulering eller utveckling, skrev Daniel D'Addario i hans Variety-recension. Ännu värre, programmet förlitar sig på den absoluta bristen på kunskap hos både dess två stjärnor och alla runt omkring dem för en show som sätter upp och löser ett nytt mysterium varje avsnitt.

Fans som älskade den första säsongen och väntade på The Good Cop säsong 2 kanske inte gillar det faktum att Netflix har ställt in The Good Cop säsong 2.

The Good Cop säsong 2

Netflix

ÄR NETFLIX INSTÄLLT GYPSY SEASON 2? VAD ÄR ZIGANARE? ÄR DET VÄRT ATT SE GYPSY? BEKRÄFTAD?

The Good Cop Plot

Kombinationen bra polis/dålig polis av Tony Danza och Josh Groban har slagits fast, men inte av de anledningar som du kan anta. Dels är Danza fantastisk som den skurrige snuten som fick sparken inför hela avdelningen. Tony Sr. är en skämtsägare, barroom crooner och all-around folks man; den typen av förtjusande klok som du skulle förlåta för alla välmenande överträdelser... såvida han inte är din far, förstås. Tony Jr., eller TJ (Groban), är sin fars motsats – inte för att han är oälskbar; han följer helt enkelt varje regel, från specifika punkter i poliskoden (han citerar ofta andra för överträdelser) till underförstådda men ofta brutna sociala överenskommelser som att vägra att hämta en outnyttjad kvart.

Den ena är en omtyckt ond polis, medan den andra är en utstött god polis. Den udda paruppställningen är uppenbar, grundläggande och säkerligen tillräckligt solid för att stödja ett brott-i-veckans förfarande - eller, i det här fallet, ett brott-i-var 44-minuter-eller så förfarande, eftersom det här är en originalserie från Netflix med alla avsnitt av säsong 1 sända samtidigt. The Good Cop tänker aldrig vara något mer än en trevlig avledning, ungefär som skaparen Andy Breckmans tidigare serie, Monk, som spelade en annan Tony och vann en mängd priser. Shaloub vann (o)känd tre Emmy-priser under programmets första fyra säsonger, och Danza kan bli nominerad till en Golden Globe om publiken reagerar positivt på Breckmans nya show.

The Good Cop säsong 2

Netflix

Groban, å andra sidan, kommer inte, och bör inte vara, namne till The Good Cop. Sångaren som blev skådespelare har medverkat i filmer som sträcker sig från Crazy Stupid Love till It's Always Sunny i Philadelphia. Han är en anständig, relaterbar motpol till Danzas entusiastiska energi, och han är kanske en avsiktligt fånig folie för Danzas sprudlande entusiasm. Men han tillför ingenting till en karaktär som var designad för att vara ett blankt blad, och The Good Cop hjälper honom inte alls. Det är som en vit duk på TV, men bara skådespelarna får måla på den, och Groban får inte ens en pensel.

Netflix har ställt in The Good Cops säsong 2. Fansen som väntade på The Good Cops säsong 2 kommer att bli besvikna.

The Good Cop | Officiell trailer [HD] | Netflix – YouTube

Fick du tillräckligt med information om The Good Cop säsong 2? Vill du läsa mer om The Good Cop säsong 2? Har jag missat något om The Good Cop säsong 2? Gillade du artikeln om The Good Cop säsong 2? Kommentera nedan och låt oss veta.

FAQ

F- Vad är det totala antalet Good Cop-avsnitt?

Svar- Det finns totalt 10 avsnitt i The Good Cop.

F- Sjunger Josh Groban i den bra polisen?

Och- Eftersom det inte är Josh Groban, Här är vem som sjunger Netflix-seriens temalåt. De som är bekanta med Josh Groban kan bli förvånade när de får reda på att han, trots hans rykte som din mammas favorit-crooner, inte sjunger i The Good Cop, inte ens titellåten.

F- Kommer en bra polis tillbaka?

Ans- The Good Cop säsong 2 kommer inte tillbaka.

För mer uppdateringar och detaljer besökMarknadsaktiviteten.