The Family Man Säsong 2: The Manoj Bajpayee med thriller/komedi i huvudrollen är tillbaka efter att ha avslutat den första säsongen med en cliffhanger! Läs mer för att veta releasedatum, handling, rollbesättning och mer.

Amazon har producerat några av de mest populära programmen på stream nyligen med flera fler på gång. En sådan show som har fått enorm dragning är The Family Man. Med bara en säsong ute har showen blivit enormt populär bland publiken. Fans i alla åldrar skulle kunna relatera till den udda, edgy humorn i The Family Man. Utöver det var Manoj Bajpayee strålande som alltid med sin prestation. Som ett resultat, när programmets första säsong tog slut, har den varit efterfrågad. Fans vill veta när säsong 2 kommer ut, och vi har alla uppdateringar du behöver. Läs artikeln för att veta allt om Family Man säsong 2.Releasedatum: The Family Man Säsong 2

Säsong 2 av Family Man kan komma ut i oktober 2020. Detta är dock en preliminär förutsägelse eftersom Amazon inte har bekräftat något specifikt releasedatum. Utöver det har pandemisituationen stoppat olika produktioner, och många shower har sett en försening. Efter att säsong 1 avslutades i slutet av 2019 kom det inte mycket nyheter från Amazon om när vi kan se programmet igen. En tweet från Amazons officiella tweet bekräftar dock att programmet kommer tillbaka.

Skådespelare: The Family Man säsong 2

Amazon har inte bekräftat rollbesättningen för andra säsongen men här är en lista med namn vi förväntar oss att se:

 • Manoj Bajpayee som Shrikant Tiwari
 • Samantha Akkineni (en roll som inte anges)
 • Sharib Hashmi som J.K. Talpade
 • Neeraj Madhav som Moosa Rahman
 • Priyamani som Suchitra Tiwari
 • Shahab Ali som Sajid
 • Shreya Dhanwanthary som Zoya
 • Darshan Kumar som Sameer
 • Pawan Chopra som Sharma
 • Mehek Thakur som Dhriti
 • Dalip Tahil som Kulkarni
 • Yellow Sunshine som Saloni
 • Sharad Kelkar som Arvind

Medan de flesta av skådespelarna kommer att förbli desamma som säsong 1, finns det några förändringar värda att nämna. Till exempel kommer Samantha Akkineni att göra sin debut i säsong 2. Det är också möjligt att det blir andra förändringar i manuset, men ingenting är säkert ännu.

Handling: The Family Man Säsong 2

Det går rykten om den andra säsongen som kretsar kring showens London-anslutning. Efter att showen slutade på en cliffhanger kommer det att bli intressant att se hur showen håller farten i säsong 2. Även om handlingen är den del som alla ser fram emot, låt oss inte glömma relationen mellan Shrikant och Suchitra. Amazons tweet sade fräckt att Shrikant och Suchi är på semester. Den här tweeten kan vara en subtil nick mot att de också ska till London! För närvarande finns det inget sätt att veta vad som kan hända.

Storyline: The Family Man Säsong 2

Family Mans berättelse kretsar kring en medelklassman Shrikant Tiwari som också är underrättelseofficer i T.A.S.C. Shrikants konflikt uppstår genom att han måste dölja sin sanna identitet för sin familj. T.A.S.C får reda på ett farligt terroristuppdrag Zulfiqar som försöker förstöra Delhi. Shrikant, med sitt team, måste besegra detta hot och även kunna behålla sin relation med sin familj. Även om showen har mycket action, har den också sina komiska ögonblick. Det är en mycket underhållande show, och vi rekommenderar att du tittar på den.

Om du tyckte om att läsa den här artikeln, prova vår artikel om Skrik 5 .