The Family Man säsong 2 förväntas släppas i år! Klicka för att läsa releasedatum och rollbesättning.

Familjemannen är en indisk baserad serie som sänds på Amazons främsta nätverk. Efter den stora framgången med säsong 1 nu finns det nyheter att säsong 2 kommer snart. Den förväntas släppas någonstans under 2020. Berättelsen är skriven av Raj Midimoru och Krishna DK och producerad och regisserad av desamma. Huvudrollen spelades av Manoj Bajpayee som Srikant Tiwari. Han spelade rollen som en agent för National Intelligence Bureaucracy (NIA) säkerhetsbyrå i Indien

https://themarketactivity.com/wp-content/uploads/2020/08/videoplayback-7.mp4

Säsong 2 handling och skådespelare!

Efter en framgångsrik säsong ett nu finns det nyheter att säsong 2 förväntas släppas i år. Säsong 1 avslutas med spänning och nu kommer denna spänning att utvecklas i säsong 2. Säsong 2 i rollerna inkluderar-

Manoj Bajpayee som Srikant Tiwari, Suchitra Tiwari spelade rollen som hans fru. Sharib Hashmi som JK Talpade, Shreya Dhanwanthary som Zoya, Sharad Kelkar som Major Sameer. Samantha Akkineni kommer nu att synas i säsong 2. Hon beskriver att hennes roll kommer att bli väldigt intressant och älskad av fansen. Och några andra karaktärer kan också ses under den här kommande säsongen.Releasedatum för säsong 2?

Det finns en nyhet att säsong 2 kommer att släppas i oktober 2020. Det specifika datumet är inte bestämt ännu men serien kommer att släppas i oktober någon gång. Huvudmannen Manoj Bajpayee bekräftade i en intervju att säsong 2-inspelningen avslutades för flera dagar sedan. Men på grund av coronavirus-pandemier tar redigeringsprocessen tid men den kommer att slutföras snart.

I slutet av årets säsong kan 2 ses på Amazon Prime. Det finns också några andra spännande nyheter att om säsong 2 blir precis som säsong 1. Det kommer en säsong till av en familjefar. Låt oss nu se hur mycket spännande och underbar säsong 2 kommer att bli! Håll utkik hos oss för fler uppdateringar.