The Emmys: Reese Witherspoon delar om sin klädkod med Kerry Washington på Jimmy Kimmel Live. Klicka här för att veta detaljerna

Covid-19-pandemin har redan påverkat våra liv och den största hiten är på underhållningsindustrin. Men detta kunde inte hindra kändisarna från att njuta av deras The Emmys Award-show. Som varje år kommer showen att äga rum men i en annan stil. Jimmy Kimmel, showens producent såväl som programledaren har delat sina känslor och meddelat att detta kommer att bli en av de bästa.

Men innan allt detta har spänningen redan börjat i Jimmy Kimmel Live show. Detta inkluderade Reese Witherspoon tillsammans med Kerry Washington som tjänstgjorde som gästvärd. Jimmy Kennel som också är värd för den kommande prisutdelningen fick Kerry att fortsätta liveprogrammet i hans frånvaro.The Emmys: När kommer det att hända?

Emmys som varje år kommer att hända under september månad. I nuläget är datumet fastställt den 20thSeptember 2020. Producenten Jimmy Kimmel avslöjade att showen kommer att äga rum virtuellt och att alla kommer att filma live från sitt rum. Jimmy klargjorde till och med att det inte finns något behov av att komma till Microsoft Theatre i LA, utan den bästa kameran och belysningen kommer att tillhandahållas för fotografering.

The Emmys: Klädkod

Varje gång brukade publiken njuta av prisutdelningen från bekvämligheten av sitt hem. Men för första gången kommer de nominerade och gästen att delta i Emmys från sin föredragna plats. Enligt rapporten, även om klädkoden är inställd som formell men det finns inga strikta policyer. Alla som är med i live på sena timmen är fri att bära vad han/hon vill.

Jimmy Kimmel Live: Reese pratar

Reese Witherspoon som är en amerikansk skådespelerska, producent och entreprenör var närvarande på Jimmy Kimmel Live. Hon åtföljdes av sin motspelare Kerry Washington som också är värd för detta liveprogram i Jimmys frånvaro. Föreställningen som hölls den 17thAugusti kretsade kring den kommande prisutdelningen och klädkoden. Eftersom Emmys kommer att vara virtuella frågade Kerry Reese vad hon ska ha på sig. Reese som inte vet något om programmet förutom om programledaren avslöjar att hon inte har bestämt något.

Detta liveprogram leddes av Kerry Washington och båda saknade Jimmy som åkte på semester.

Reese vet definitivt hur man gör showen intressant i Jimmys frånvaro och klargjorde därför om de kan bära pyjamas den 20thaugusti. Hon tror att detta kommer att bli en annorlunda upplevelse för alla eftersom alla kommer att sitta bakom sina skärmar.