The Dragon Prince Säsong 4: Aaravos förvandlas till en naturlig kropp för sig själv!! Läs för att veta släppdatum, skådespelare, berättelse och trailer!!

Drömmen är inte något te, men ändå om det stora fansen av spel. Till exempel Skyrim och The Witcher, om du skulle ge någon en fantastisk drömhistoria. Med en övertygande handling återvänder alla glada hem. Drakprinsen utspelar sig i ett universum där förtrollning är äkta och en legendarisk maffig fläck över himlen, kommer drakprinsen att göra dig häpnadsväckande!

The Dragon Prince Säsong 4: Releasedatum

Den första säsongen av Drakprinsen orsakade en krusningseffekt när den debuterade med Netflix i september 2018. Den antydde en fortsättningssäsong, som tog åtgärder i enlighet med detta genom att kommunicera i februari, följande år. Detta år fick likaså ett enormt erkännande och det sista året som visade sig i november, motsvarande år, välkomnades det med glädje när förståsigpåare och fans desamma drogs in i arrangemanget för dess humor (vi vördar Callums skämt) och uppleva överväldigande handling.

Tyvärr kvarstår chansen till en säsong 4 eftersom Aaron Ehasz fick skulden för sexism av arbetare som trasslade in programmet i stridigheter. Den 13 juni stod det för att röstbesättningen i showen kommer att intressera sig för ett webbevent som var Comic-Con och kommer att svara på fansförfrågningar som en viktig aspekt av ombord. Vi skulle vilja höra mer insikter om säsong 4.Comic-Con började kommunicera vid ett tillfälle i juli, det exakta datumet för nämnda tillfälle har inte bekräftats. Genom att gå förbi idéhantverksleveranser och släpvagnar i Comic-Cons historia, kommer fansen att ha möjlighet att rensa otydligheten som omfattar säsong 4.

The Dragon Prince Säsong 4: Medverkande

Skådespelarna kommer tillbaka för att upprepa sina jobb! Jack DeSena kommer förmodligen att uppskatta Callum. Paula Burrows kommer att rösta för den mytomspunna professionella mördaren Rayla medan Sasha Rojen accepterar rollen som Erzan, kungen av Katolis. Olika jobb kommer att spela med de medföljande röstunderhållarna:

 • Ellis spelad av Najanni Mitchell
 • Opel spelad av Paula Burrows
 • Drottning Aanya spelad av Zelda Ehasz
 • Kapten Villads spelad av Peter Kelamis
 • Prins Kasef spelad av Vincent Tong
 • Viren spelad av Jason Simpson
 • Drottning Sarai av den katolska generalen
 • Amaya spelad av Kazumi Evans
 • Commander Gren spelad av Adrian Petriw
 • Corvus spelad av Omari Newton
 • Claudia spelad av Racquel Belmonte
 • Sören spelad av Jesse Inocalla
 • King Harrow av Katolis spelad av Luc Roderique

The Dragon Prince Säsong 4: Handling

I en kamp som antyder dessa strider i arvscykeln av Christopher Paolini, går både individerna och mytiska varelser head to head i en episk upplevelse som avslutar en kritisk handlingslinje som arrangemanget hade utvecklats till sedan 2018. Det föranleder ett toppmöte. upp några avslut i en Sedan hjältarna ger sig ut på en upplevelse besöker universum som tidigare var oansenliga.

Säsong 3, hur som helst, avslutas i en cliffhanger med Aaravos som förvandlas till en naturlig kropp för sig själv. Den här säsongen var det uppenbar tvist mellan Zym och Viren, och vi förväntar oss att säsong 4 kommer ikapp det. Om det inte finns något annat, kommer vi utan tvekan att känna till den utmärkta kvaliteten hos seriens skapare med tanke på deras historia (Justin Richmond arbetade med Naughty Dog tidigare som Uncharteds chef).

The Dragon Prince Säsong 4: Trailer