The Division Reddit: Kom ikapp med alla coola uppdateringar och patchar som släpptes för The Division i juni denna månad! Läs mer för att få reda på detaljerna i Reddit-meddelandet!

Spelutvecklare meddelar ofta uppdateringar och patchar på webbplatser för sociala medier. Vi ser ofta dessa uppdateringar på Twitter eller YouTube. En av de bästa webbplatserna för faninteraktion är dock Reddit. Det låter utvecklarna kommunicera med spelaren och lösa relevanta problem i nästa patch. Som ett resultat använder många studior Reddit för att tillkännage sina speluppdateringar.

På samma sätt kom nyheterna om uppdateringar från The Division på Reddit i år. I ett långt inlägg förklarade utvecklarna vad de kan förvänta sig och svarade på frågor från användarna. Här är en sammanfattning av allt vi vet om AMA på Reddit.Release och titeluppdatering: The Division AMA.

Uppdateringen angav en prioriterad varning för underhåll den 9 juni 2020. De flesta av uppdateringarna kom ut en vecka senare från detta tillkännagivande i juni. Titeluppdateringen var huvudattraktionen och innehöll många nya saker. TU 10 påverkar alla agenter i spelet och ökar en hel del statistik. Spelarkraft, skador, utrustning och varumärken har alla ökat på grund av uppdateringen. Vi kommer också att få mer byte och bättre lager hos försäljarna. Utöver det fixar uppdateringen även mindre buggar och patchar. Allt detta fanns i titeluppdateringen.

Säsong 2: The Division AMA.

Säsong 2 startade den 23 juni 2020 och hade titeln 'Keener's Legacy'. Den här säsongen är ett nytt globalt evenemang som kommer att ansluta sig till händelserna i säsong 1. En trogen följare av Keenan fortsätter vad Keenan startade när han återvänder till New York. Nya Exotics, Gear Set, Brand Set, Ligor och en Skill Variant finns i säsong 2. Säsong 2 kommer att vara helt gratis för spelarna och kommer att ha PvE-utmaningar med belöningssystem. Säsong 1 slutade den 15 juni 2020, så om du inte hade avslutat den är den inte tillgänglig nu. Vi har också bättre spårning den här säsongen.

Raid 2- Operation Iron Horse: The Division AMA.

Raid 2 är inte ute än och inlägget angav inget datum för dess release. Men de gav oss många detaljer om vad vi kan förvänta oss. Det kommer att finnas två nya Exotics (Ravenous & Regulus) och två växellådor (Foundry Bulwark / Future Initiative). Det kommer inte att finnas någon matchmaking för razzian, och svårighetsupptäckten kommer senare. Precis som med säsong 2 kommer Operation Iron Horse att vara gratis för alla spelare. Medan en version är för nivå 30-spelare, är den andra för nivå 40-spelare.

Förutom detta besvarade meddelandet flera frågor. De pratade också om betydande buggfixar och patchuppdateringar.

Om du har gillat att läsa den här artikeln, kolla in vår artikel om Hearthstone AMA .