the Dawn Of The Witch Episod 7 [läckt online] kolla in de senaste avsnitten

The Dawn of the Witch är en japansk fantasy-lätt romanserie skriven av Kakeru Kobashi och illustrerad av Takashi Iwasaki. Detta är en uppföljare till spin-offen av Magic Book, som börjar från början. Kodansha har släppt 5 volymer med graveringen av Kodansha Ranobe Bunko sedan augusti 2018. Från juli 2019 har en manga som skildrar Tatsumis konst serieförts i Kodanshas Shonen Manga-tidning Monthly Shonen Sirius. Den är sammanfattad i 5 volymer böcker.Anpassning av anime TV-serienav Tezuka Productions, som sändes från april till juli 2022. Saybil, en ung magistudent, har tappat minnet. Utan ledtrådar till sitt tidigare liv möter han en silverhårig kvinna med ett löfte om specialundervisning. Dock inteallt ser exakt utsom det ser ut. Och vad är avsikten med en mystisk häxa med ögon som han själv som rekryterade honom?

Tecken

Huvudsakligen
Saybil the Abyss Sorcerer (Sēbiru)
Röst: Shuichiro Umeda (japanska); Travis Murenix (engelska)
Dehuvudkaraktärav berättelsen, Sayville, är en kämpande student vid Royal Wizard Academy i Wenias territorium och har inga barndomsminnen, förutom den silverhåriga häxan som har samma ögon som han. Han säger sig kunna användakraftfull magi, men fruktar att hans oändliga magiska krafter är utom kontroll, så han väljer att inte använda den. Han sägs ha avrättats för mer än 10 år sedan för att ha anspelat på kriget mellan häxor och människor. Han har fått titeln Abyss Wizard av sin moster Zero som en referens till oändlig magi som Abyss, vilket är en av betydelserna av Abyss.

Rō Kurisutasu, professor Rei, trollkarlen från Laos
Röst: Miho Okasaki (japanska); Monica Rial (engelska)
Mysteriet med Ludens halvkänslighet, som sägs ta olika former, äter andra häxor som rör vid den, absorberar all deras unika och kraftfulla magi och dödar dem i processen. En 300-årig häxtjej med en fantastisk personal. Professor Luke går med på att följa med Sayville på hans uppdrag, i hopp om att göra detläs Zeros berömdamen farlig grimoire och träffa Zero själv. Hur hon var utrustad med lång livslängd och evig ungdomförblir ett mysterium. Hon var en god vän till Solena, Moon Callers bästa häxa, tills hon brändes på bål och dog olagligt.Holt the Deer Beastfallen Witch
Röst: Sayumi Suzushiro (japanska); Kimmy Gibbler (engelska)
Hon är en 16-årig fjärdeklassare på Akademien och har enlite mer magiskterfarenhet än Saybil. Till skillnad från honom är Holt en av de bästa eleverna i sin klass. Hon föddes som en vild svensexa, men till skillnad från legosoldater, Hold'em och Kudo kan hon behålla ett humanoid utseende. Enligt Zeros omfattande expertis kommer hon att vara stark nog att förstöra dussintals trupper på några sekunder med enbart magi under det kommande decenniet.

Beast Trap Lizard Wizard Kudo (Kudo, Kudo)
Röst: Taku Yashiro (japanska); Joe Cuchinotti (engelska)
En lynnig student som Academy's Lizard Beast, han bryr sig djupt om sina vänner ochförsöker skydda dem på sitt eget sätt. Skicklig i skyddande magi, han är en livslängdstrollkarl och den mäktigaste läkaren, som vidareutvecklar och fulländar sin magiska talang med helande trollformler från den legendariska Grimoire Conservationkapitel av Zero.