The Conjuring: The Satan Made Me Do It: It’s Again! Vera Farmiga och Patrick Wilson kommer att gå tillbaka som vårt favoritpar av demonologer. Klicka här för att förstå Liberate Date, Solid och extra!!!

Uppföljaren till 2013 års The Conjuring och 2016 års The Conjuring 2 har introducerat ett helt nytt tillägg som är den kommande amerikanska övernaturliga skräckfilmen The Conjuring 3'. Fas tre kommer att få en del tankar. Andra människor har stora förväntningar eftersom de två tidigare delarna växte till att bli bra hits på fältet. Det har hela tiden varit en nypa eller som mycket mer av Horror + Thriller + Mystery.

The Conjuring Three är i linje med rättegången Arne Cheyenne Johnson [spelad av Ruairi O'Connor]. En mordrättegång 1981 i Connecticut. Smart, alla av oss har helt gillat de tidigare berättelserna i linje med någon verklig skräck. Älskare är elektrifierade att titta på vad regissören Michael Chaves har i återförsäljare för oss. Som ett sätt att hålla dig ordentligt informerad, här är allt du vill förstå!Liberate Date: The Conjuring: The Satan Made Me Do it

Det unika datumet för biograferna i USA var en gång planerat till den 11 september 2020. På grund av coronaviruskatastrofen har tillverkarna flyttat datumet till den 4 juni 2021. Jag inser att det snarare är en lång väntan och alla världen över är nyfikna på att titta på filmen så tillfälligt som du kan tänka dig.

Solid: The Conjuring: The Satan Made Me Do It

Smart, det är ganska påträngande hur Vera Farmiga och Patrick Wilson har fångat våra hjärtan. De kommer att göra det en gång till eftersom de kommer att reprisera sina roller som Ed Warren och Lorraine Warren. Vi kommer också att titta på David Gletzel i Julian Hilliards position. Vi kommer dessutom att kunna se yngre Ed och Lorraine på den här filmen.

Handling, handling, huvudpunkter:

Detta avslöjar oss en spännande berättelse om fruktan, mord och okänd ondska som överraskade även skickliga verkliga paranormalforskare Ed och Lorraine Warren.De försöker förmedla verkligheten på ett mildare sätt bakom en lönnmördares häng av demoniska kvarhållande. Det känns liksom en relativt säker gissning som handlingen tar avtryck frånSatan fick mig att göra det, platsen där det en gång hävdades genom jurister för den tilltalade Arne Cheyenne Johnson att han inte längre får hållas i kontroll över sina brott genom att förklara varför demoniskt kvarhålls.