The Conjuring 3: Var redo att bli skrämd av den kommande delen av denna skräckserie! Läs mer för att veta releasedatum, handling, rollbesättning och mer!

The Conjuring är en av de bästa skräckserierna som finns. Med signaturparet som avvärjer demoner har serien nått framgång. Det överraskande är att dess framgång är världsomspännande, till skillnad från många amerikanska skräckfilmer. The Conjuring har fans från hela världen, och spin-offs som Anabelle var lika framgångsrika också. Som ett resultat beslutade filmskaparna att göra en tredje del av filmen. Fans har ivrigt väntat på att detta också ska hända, och de senaste uppdateringarna tyder på att det är det. Här är alla detaljer vi vet om Conjuring 3.

Releasedatum: The Conjuring 3

The Conjuring 3 skulle vara den åttonde delen av franchisen som består av alla Conjuring-filmer och andra också. Vad vi vet kommer The Conjuring 3 att släppas den 11 september 2020 i USA. Detta schema är dock preliminärt och kan snabbt gå ur spåren. Eftersom den världsomspännande pandemin har avbrutit många filmer kan filmen drabbas av förseningar. Även om skaparna inte har sagt något, så vi hoppas att det kommer ut i tid. Om det finns några förseningar kan det hända på grund av efterproduktion i detta skede. Vi uppdaterar dig när vi vet mer.Skådespelare: The Conjuring 3

Hittills verkar rollistan för filmen vara:

Andra skådespelare inkluderar Ronnie Gene Blevins, Shannon Kook och Steve Coulter i birollerna. Det är fortfarande oklart vilka dessa karaktärer kan vara.

Handling: The Conjuring 3

För närvarande är det oklart vad handlingen i filmen kan vara. Filmens regissör har antytt att filmen inte skulle vara en hemsöksfilm. Källor rapporterar att titeln kommer att vara The Conjuring 3: The Devil Made me Do it. Det tyder på att det kan finnas någon koppling till de kristna idéerna om helvetet och döden. En annan sak att tänka på är att Michael Chaves är den som regisserar den här filmen. Det skulle vara intressant att se var de nya författarna och regissören tar den här filmen. Att se hur de flesta filmer i serien är spökhusfilmer, det ska bli spännande att veta vad som händer nu.

Storyline: The Conjuring 3

Den sista Conjuring-filmen såg Ed och Lorraine resa till Enfield, London, för att undersöka ett fall. En kvinna som bodde med sina fyra barn och uppfostrade dem som ensamstående mamma ringde dem. Hon hade upplevt intensiv paranormal aktivitet i sitt hus och hennes barn var rädda. Den yngsta dottern, en 11-åring, verkar vara under påverkan av denna ande också. Det är en överraskande och skrämmande film, och vi rekommenderar starkt att se den. Trailern för Conjuring 3 är inte här än, så här är trailern för den sista filmen.

Om du har gillat den här artikeln, kolla in vår artikel omOrange Is the New Black Season 8.