The Boys avslöjar den första titten på Supernaturals Jensen Ackles som soldatpojke

The Boys on Amazon har en ny skådespelare. Supernaturals Jensen Ackles går med i showen i säsong tre som Soldier Boy, och det ser ut som att han kommer att bära en outfit direkt från dina favoritserier om superhjälte!

Den första titten på hans kostym avslöjades idag när författaren Eric Kripke twittrade bilder på sig själv med skådespelaren Jenson Ackles som spelar i The CW:s Supernatural.

Den nya kostymen för Supernatural-karaktären, Soldier Boy, designades av LJ Shannon och tog sex månaders hårt arbete. Releasen säger att Jensen är exalterad över att bära den för med hans egna ord: Det är en av mina favoritdräkter. Om du vill ha en uppfattning om hur denna fantastiska kostym ser ut, vänta bara tills han ser honom på inspelningsplatsen eftersom inga bilder kan jämföras med att se honom i aktion.Designen på dräkten inspirerades av en soldats praktiska stridsmöjligheter och en gammaldags cowboy-smart. Soldier Boy är en modern syn på maskulinitet och är säker på sin identitet när han kliver upp för att slåss för det som är viktigast – precis som alla bra amerikaner borde vara!

Showen kommer att utforska hur världen såg ut innan alla dessa skurkar och hjältar fanns. Det är oklart om tidslinjer från båda världarna kommer att korsa över, eller var Jared Padaleckis Soldier Boy i förhållande till Ackles som Payback på den nuvarande tidslinjen.

Väntan på säsong tre av The Boys har visat sig vara lång, men när den äntligen debuterar på Amazon nästa år kommer vi att få chansen att se Ackles sparka lite nazistrumpa.