The Best Witcher 3 Mods: Gameplay tweaks, grafiska alternativ och andra verktyg för att förbättra ditt spel!!

The Witcher 3: Wild Hunt är enastående bland andra PC RPGs, tid, så idén att modifiera den då och då vill försköna en kunglig biff med ketchup (och inte ens Heinz). Men de bästa Witcher 3-moddarna förbättrar verkligen spelet – eller möjligen en mer passande eller distinkt match, vilket är välkommet i din andra eller tredje utflykt genom Northern Realms. Faktum är att även Geralt gillar att ändra saker och ting i vissa fall.

Nedan kommer du att upptäcka vår sammanfattning av de bästa modsna för The Witcher 3. Vi uppdaterar för ännu en genomgång under 2020 eller tidigare. De bästa Witcher 3-moddarna innehåller ytuppdateringar, personlig tillfredsställelse hjälper som automatisk plundring och den övermänskliga förmågan att hoppa genom grunt vatten. Vi har också spelat in några välkända stridsuppgraderingar som diskret och drastiskt reviderar The Witcher 3:s mest tillrättavisade komponent. Du kan till och med få Geralt att se mer ut som Henry Cavill, hans Netflix-partner.

De verktyg du behöver för att få mods att fungera ges nedan:

Debug Console Enabler

Om du pysslar med många moddar, kommer du att kräva de gudaliknande krafterna från utredningsstödet bakom dig. Denna lilla mod öppnar felsökningskomforten, låter dig använda supportorder för att ändra inställningar, skapa motståndare, fixa trasiga saker och så vidare.Nexus Mod Manager

Hela Witcher-moddarna lever på Nexus, och Nexus Mod Manager är det absolut mest idealiska tillvägagångssättet för att bekämpa alla stridande och motstridiga förändringar som mods kan ge ditt spel. Medan du introducerar mods, fokusera på varningar om sammandrabbningar och bördordrar. Om du ser en viss bördaförfrågan är NMM platsen du går till för att lansera den förbättringen. I vilket fall som helst kan motsatta mods fungera om du laddar den ena före den andra.

Mot sammanslagning

Insåg du att det finns en mod-cutoff? Det var helt ny information för oss. Om du försöker introducera ett mer betydande antal mods än vad spelet måste tillåta, kan Mod Merger hjälpa. Proceduren kommer att ta cirka 15 minuter, men i grunden kommer sammanslagningen att konsolidera dina perfekta mods till en enda ändrad grupp endast för dig. Så stort antal mods? Nej, som borde vara uppenbart, jag introducerar bara en unik gigantisk mod.

Mods som påskyndar din resa, städar upp ditt användargränssnitt och får Dandelion att hålla käften.

Snabb resa från var som helst

Geralts verklighet från och med nu har många tecken på snabba resor, hur långt som helst och då kommer du trots allt att tillbringa evigheter med att övertala Roach över vidöppen för den närmaste. Om du inte är sugen på den där stundtals blygsamma låtsasbiten, låter denna modd dig transportera dig till vilken snabb resa som helst från vilken plats som helst, mycket i stil med Skyrim. Om det inte låter roligt för dig, låt oss rekommendera den specifika inversen: denna mod kommer att tappa alla snabba resekurser, bortsett från inte många som hoppar mellan områden.

Alla Quest-mål på kartan

Även om det är trevligt att guiden inte är tjockt blandad med symboler som ett helvetesskapat Ubisoft, kan det vara irriterande att försöka komma ihåg var botanikern är. Denna mod lägger alltid till varje guidesymbol till guiden. Om det är överdrivet kan du i allmänhet modifiera och hölje alla markörer som du inte behöver bry dig om.

Ytterligare Stash-platser

Din Stash är öppen från ett par platser långt och brett, men den här modden frågar: Varför inte mer? Införandet av detta kommer att omfatta åtta nya reservområden och migrera två av standardreservområdena till mer hjälpsamma regioner. Det är särskilt praktiskt om du använder en autenticitetsmod som lägger vikt till pengar.

Förberedelser Mod

Denna mod återställer en del av den gamla förtrollningen genom att göra reflektion till en mer betydelsefull procedur. Du måste överväga att lägga fokus på ditt förmågasträd, fylla på katalytiska saker och oljor och fixa saker. Naturligtvis är det inte tillåtet att äta och dricka under strid med denna mod, så du måste verkligen se till att du är bra att gå innan Noonwraith träffar väderkvarnen.

  • Vänlig meditation

  • Vänlig HUD

  • Lampa på spelarens båt

  • Inaktivera Storybook-videor

  • Hoppa i grunt vatten

Gör striden svårare, eller bekvämare, eller, viktigast av allt, fräschare:

  1. Kritisk Slow Motion Combat Mod

  2. Auto Applicera oljor

  3. AutoLoot

  4. FCR3

  5. E3DodgeSystem