That's So Ravens Kyle Massey Almost Played Beans på Even Stevens! Klicka för att ta reda på mer!

Snacka om att spilla bönorna! Kyle Massey, stjärnan från That’s So Raven, avslöjade att han nästan spelade Beans på Even Stevens. Han gjorde detta under ett framträdande på YouTube-showen av Christy Carlson Romano. Detta skulle ha gjort That's So Raven-stjärnan till motstjärnan i Romano under den tre år långa showen i början av tiden. Skådespelaren gjorde ett framträdande i Romanos matlagningsprogram online, Christys kök Throwback.

https://www.youtube.com/watch?v=ocXJy1BO5js&feature=youtu.be

Båda vännerna påminde sig om deras mer än 20 år av vänskap, som började när de båda var barnartister på Disney Channel.Almostness i Even Stevens från 'That's So Raven' Star!

Jag skulle vara på Till och med Stevens som bönor, sa Kyle. Och jag fick inte Beans, och det var därför jag gjorde det direkt till Det är So Raven … Jag tror inte att någon visste det i världen. Nej! Jag visste aldrig ens detta! Christy sa som svar.

Våra verkställande producenter producerade Korp , och så de visste hur begåvad och fantastisk du var på grund av [din audition för] Beans. Ni använde Till och med Stevens inställd på att skjuta piloten av Det är So Raven , tillade hon. Vi är i princip som samma familj.

Ännu mer intressant är det faktum att Massey sannolikt inte skulle ha fått sin breakout-roll som Cory om det inte vore för hans Beans-audition. Som Romano förklarar i videon, Till och med Stevens och Det är So Raven faktiskt delade producenter, så när dessa producenter ville casta Cory hade de redan Massey i åtanke.

Massey fortsatte naturligtvis med att spela Raven-Symones yngre bror Det är So Raven (2003–2007), innan rubriken Cory i huset (2007–2008).

Kyle lånade också ut sin röst till den animerade serien American Dragon: Jake Long , och som Milo i Fiskkrokar. Han spelade också i DCOM Life Is Ruff. Även om denna spinoff för närvarande inte är tillgänglig på Disney+, är både That's So Raven och Even Stevens redo att streamas.

Till och med Stevens~

Showernas ursprungliga namn förblev som Spiveys barnbror. Men senare ändrade besättningen det. Bönor kvar som en återkommande karaktär i serien. Steven Lawrence spelade som granne väldigt roligt. Publiken uppskattade mycket hans skådespeleri. Till och med Stevens förblir tillgänglig på Disney+ (endast konto i USA) .

Rollen som Bernard Beans Aranguren - granne som plågade Romano och Shia LaBeoufs karaktärer på Till och med Stevens . Rollen gick till slut till Steven Anthony Lawrence, som väckte liv i den ikoniska karaktären i 22 avsnitt av den klassiska sitcomen (2000–2003), såväl som dess TV-film från 2003