That is Us: The Adventure of One Route för att snabbt låsa upp på Netflix. Klicka på för att förstå extra!!!

Det har gått ett helt decennium eftersom den episka kvintetten Harry Kinds, Liam Payne, Niall Horan, Zayn Malik och Louis Tomlison kom hit i kombination och tog graden av The X Issue genom orkanen. De presenterade sig på den internationella examen med identiteten på Den ena vägen . Sedan dess har det varit ett decennium av absolut musikalisk frenesi.

Scenerna som oavbrutet börjar med skrikande entusiaster i liveshower fortsatte med ett antal rekordstora perfekta pophits. Det slutar med megauppbrottet och soloutflykter därefter. De skapade miljarder entusiaster över hela världen. Här är en video från en av de förmodligen flest prisutställningar de visade i-Trots att tonårspojkbandet har klippt upp och långt förbi sin separata taktik. Varken entusiasterna eller artisterna har glömt var de kommit hit ifrån. För att hedra bandets gyllene dagar brukade en dokumentär lanseras 2013 genom att identifiera EN RIKTNING: DET HÄR ÄR OSS.

Vad kan man förvänta sig?

Dokumentären täcker rörelsen längst bak i scenerna av tonårspopsensationernas liv. Det ger oss publiken dessutom en glimt av vad som krävs för att på ett effektivt sätt dra ut på den internationella examen för 1000-tals skrikande entusiaster och ger oss inte på något sätt tidigare än märkta bilder av kändisarnas liv. Filmen regisserades tidigare av Morgan Spurlock och den täcker banden 2013 Take me House Excursion.

Platsen att titta på?

Med tanke på de heta 10 12 månadersårsdagen av bandets bildande har det världsomspännande strömmande stora NETFLIX gett dokumentären råd i ganska många län världen över tillsammans med Brasilien, Mexiko och ett antal andra olika internationella EU-platser som ordentligt.

Om det nu inte är till för din nation på NETFLIX, finns det inget att bli nedslagen över. AMAZON PRIME Videotjänster och produkter har dokumentären som kan beställas för publiken mot att betala ett lägsta prenumerationspris. Men trots dokumentären skapade bandet självt dessutom en webbsida för sina entusiaster under själva tillfället av jubileet.

Den har en annan karaktäristisk video så för att göra instansen mycket mer speciell för entusiasterna eftersom inget skulle vara tänkbart utan deras förbättring under det senaste decenniet.