That is Us: The Adventure of One Course för att frigöra snabbt på Netflix. Klicka på för att förstå extra!!!

Det har gått ett helt decennium eftersom den episka kvintetten av Harry Kinds, Liam Payne, Niall Horan, Zayn Malik och Louis Tomlison kom hit i kombination och tog nivån av The X Issue i form av tyfon. De presenterade sig på världsnivå med titeln Den ena kursen . Sedan dess har det varit ett decennium av absolut musikalisk frenesi.

Scenerna som stadigt börjar med skrikande entusiaster i liveshower fortsatte med ett antal rekordsnälla enklaste pophits. Det slutar med megauppbrottet och soloutflykter därefter. De skapade miljarder entusiaster över hela världen. Här är en video från en av de viktiga många prisutdelningar de presenterade i-Även om tonårspojkbandet har klippt upp och långt förbi sina olika tekniker. Varken entusiasterna eller artisterna har glömt var de kommit hit ifrån. För att hedra bandets gyllene dagar lanserades en dokumentär en gång 2013 med titeln EN RIKTNING: DET HÄR ÄR OSS.

Vad kan man förvänta sig?

Dokumentären täcker rörelsen längst bak i scenerna av tonårspopsensationernas liv. Det ger oss publiken dessutom en glimt av vad som krävs för att effektivt kunna genomföra det på världsnivå i entrén av hundratals skrikande entusiaster och ger oss inte på något sätt tidigare än märkt bilder av kändisarnas liv. Filmen regisserades en gång av Morgan Spurlock och den täcker banden 2013 Take me House Excursion.

Platsen att titta på?

Med anledning av det nya 10-årsjubileet av bandets bildande har det världsomspännande strömmande stora NETFLIX gett dokumentären i mer än ett fåtal län världen över tillsammans med Brasilien, Mexiko och ett antal andra olika EU-nationer lika snyggt.

Om det nu inte är till för din nation på NETFLIX, finns det inget att bli nedslagen över. AMAZON PRIME Videotjänster och produkter har dokumentären som kan beställas för publiken mot betalning av en minimiavgift för prenumeration. Men trots dokumentären skapade bandet självt dessutom en webbplats för sina entusiaster för själva tillfället av jubileet.

Den har en unik karaktäristisk video så att du kan göra instansen mycket mer speciell för entusiasterna eftersom ingenting skulle ha varit tänkbart utan deras göra starkare under det senaste decenniet.