Terraria mods: För att göra din spelupplevelse bättre, här är de bästa Terraria mods!!

Terraria är ett actionäventyrssandlådespel. Utvecklaren av spelet är Re-logic. Det sändes ursprungligen för Microsoft Windows i maj 2011. Spelet innehåller utforskning, hantverk, byggande och strid med en mängd olika varelser. Spelets varelser genereras procedurmässigt i 2D-världen.

Terraria sålde över 30 miljoner exemplar i april 2020. Spelet fick enormt positiva recensioner från spelälskare. Det fanns inga haters för spelet fortfarande lanseringen av spelet, och det är bland de bästa spelen i världen.Utvecklingsprocessen av spelet började i januari 2011. Finn Brice är spelets grafiska designer. Spelet får fortfarande goda kommentarer för sin musik gjord av Scott Lloyd Shelly. Spelet uppdaterades med så många nya funktioner i december 2011.

Terraria: Karaktärer

Spelet älskas av många för sina unika och intressanta karaktärer. Fansen av spelet är så besatta och galna av spelets avatarer.

Karaktärerna i spelet är

 • Eater of Worlds. En chef från Terraria som kallas med Worm Food i The Corruption.
 • Eye of Cthulhu. The Eye of Cthulhu är chef på Terraria.
 • Krampus. Krampus är en juldjävul som straffar dåliga barn.
 • jultomten
 • Skelett.
 • Skeletron Prime.
 • Vapenhandlaren.
 • The Clothier.

Terraria: Gameplay

Terraria är ett 2D-sandlådespel med gameplay som kretsar kring utforskning, byggande, hantverk, strid och gruvdrift, spelbart i både enspelar- och flerspelarlägen.Den har en 2D sprite-bricka-baserad grafisk stil som påminner om de 16-bitars sprites som finns på Super NES. Spelet är känt för sin klassiska utforsknings-äventyrsstil, liknande spel som Metroid serien och Minecraft.

Terraria börjar i en processuellt genererad värld, med spelare som börjar med några grundläggande verktyg för att komma igång.Många resurser, som metallmalmer, kan hittas när man utforskar grottor. Spelaren börjar med låg hälsa och mana, vilket kan ökas genom att hitta vissa föremål. Vissa resurser kan bara hittas i vissa områden på kartan, lagras i vanliga och sällsynta behållare eller släpps av vissa fiender.

Terraria: Bästa mods

Det finns flera användargjorda mods som spänner över det passande sublima till det direkt bisarra. Här är de översta mods av Terraria som älskas av många spelälskare.

Några av de översta mods av Terraria är

 • N Terraria (fristående)
 • Torium(TML)
 • Calamity (TML)
 • Dragon Ball Terraria(TML)
 • Super Terraria World (fristående)

N Terraria (fristående)

Terraria, förvandlar det till en fullfjädrad rollspelsupplevelse med alla attribut: klasser, lopp, ett nivåsystem, NPC-följeslagare och till och med uppdrag. Den har allt. Det har varit ett perfekt sätt att ge lite livslängd till det som redan är ett väldigt djupt spel.

Torium(TML)

Denna mod av spelet har många nya chefer, nya fiender, nya föremål, ny multiplayer healer-klass. Bossar utnyttjar unika attackmönster och har en tendens till projektilbrott, vilket gör att expertläget endast är lämpligt för dem med den största skickligheten och ett coolt temperament.

Calamity (TML)

Precis som Tremor och Thorium, lägger Calamity till en löjlig mängd nya saker i form av både standardvapen och unika vapen, rustningsladdningar, föremål och tillbehör. Modden visar också fem nya typer av brytbara malmer och brickor, för att inte tala om tio nya bossar var och en med sina egna tydliga styrkor och svagheter.

Dragon Ball Terraria(TML)

Dragon Ball Terraria konverterar i princip spelet till en Dragon Ball Z RPG. Modden kommer komplett med DBZ-förmågor, transformationer, animationer, ett flygsystem och mer. Det är den mest ambitiösa expansionen.

Super Terraria World (fristående)

Super Terraria World är en av spelets äldsta mods. Men har ständigt imponerat med hastigheten med vilken den har vuxit. Denna mod förvandlar basspelet till ett fullt realiserat RPG inklusive intrikata uppdrag, färdigheter, NPC:er och allt som förväntas av en äventyrslärka.

Terraria: Trailer

Här är den officiella trailern för spelet Terraria. Njut av att se den!!

Håll utkik för fler uppdateringar!!