Terminator 2 Sarahs reflektion Leslie Hamilton går bort. Varför var hennes bidrag till filmen så speciellt? Klicka här för att se mer.

Vi kan aldrig glömma bidraget som Leslie Hamilton gjorde på 1990-talets Terminator 2: Judgment day. Tvillingsystern till Linda Hamilton gick bort för några månader sedan i New Jersey den 22 augusti. Hennes död kommer oväntat, eftersom hon bara var 63, nämner en dödsruna efter Burlington. Hennes dödsorsak är ännu okänd och vi kommer att be för hennes själ att vila i frid. Det citerade.

Hennes bakgrund

Leslie och Linda föddes båda samma datum den 26 september 1956 i Salisbury, Maryland, och gick på samma skola Wicomico Junior High School i Salisbury. Senare gick Linda över till skådespeleri och blev en berömd skådespelerska på 1980-talet. Medan Leslie gick in i läkaryrket och fungerade som akutsjuksköterska och sedan som hospicesjuksköterska, och fick till slut en möjlighet att vara med i James Camerons berömda uppföljare för rollen som Lindas Duplicate.Leslie har, förutom Linda, en bror Ford Hamilton och en yngre syster Laura Hamilton. Hon förlorade sin far vid en ung ålder av 5 i en bilolycka.

Kommer ihåg Leslie

Leslies roll i Terminator 2, den enda filmen i hennes namn, är ganska imponerande. Filmen skildrar verkligen hennes värdighet för James Cameron. Som perfekt använde tvillingarnas handlingar och känslor för att kasta ut filmscener. Om du har sett filmen kanske du har märkt att reflektionen av Linda (Sarah Connor) under återställningen av T-800 porträtterades av Leslie. Dessutom dök hon också upp i det ögonblick då T-1000 förändrades och tog Sarah Conners identitet. Motivet bakom detsamma är att inte använda CGI för att ge riktiga känslor till publiken.

Hjälper Linda

Leslie hjälpte James att återuppliva en raderad scen och ersätta Linda när hon skadades när hon fotograferade i en hiss. Det händer för att Linda glömmer att använda öronpropparna när hon använder en pistol vilket leder till permanent hörselnedsättning. I det avgörande ögonblicket kommer Leslies prestation till hennes hjälp.

Kom tillbaka i Terminator: Dark Fate

Det har redan gått tre långa decennier efter Lindas sista framträdande i Terminator 2. Hon återvänder nu igen i den kommande Terminator-filmen: Dark fate, som Sarah Conner. Hon gjorde dock klart att det var hennes sista och hon har inte för avsikt att fortsätta vidare i serien. I en given intervju med EW sa hon att det är det största och svåraste jag någonsin gjort, följt av, när det gäller vad vi byggde gick det långt bortom mina vildaste drömmar. Det betyder inte att jag vill gå och göra en till. En gång räcker nog. tillade hon