Tenets första recensioner ute: Christopher Nolan får beröm för John David Washington & Robert Pattinsons huvudroll! Klicka för att veta mer!

Den mest efterlängtade och förväntade filmen 2020 är Nolan's Tenet. Förhandsvisningen av filmen är klar och har fått bra och positiva recensioner. Allt är klart att komma upp på skärmarna snart. Vet du inte om Tenet!? Inga problem! Vi är här för att ge dig all information. Tenet är en science fiction-spionfilm från 2020. Filmens författare och regissör är Christopher Nolan.

Det tog mer än fem år att skriva manuset till filmen. Castingen började i mars 2019 och den huvudsakliga fotograferingen ägde rum i sju olika länder. Det inkluderar Danmark, Estland, Indien, Italien, USA, Storbritannien och Norge.Fortsätt läsa för att veta mer om releasedatum och rollbesättning.

Grundsats: Releasedatum

Filmen var ursprungligen planerad att släppas den 17 juli 2020 och sköts upp till den 31 juli. Alla biografer runt om i världen är stängda på grund av den befintliga coronavirus-pandemin.

Den avbröts och släpptes den 12 augusti och sköts återigen upp till 26 augusti. Den förväntas släppas den här gången utan ytterligare dröjsmål. Förhandsvisningen av filmen utspelar sig den 22 och 23 augusti 2020. Den får bra recensioner från de bästa skådespelarna.

Filmen är planerad att släppas den 3 september i utvalda städer i USA och den 4 september i Kina. Önskar att det inte finns några ytterligare förseningar i släppet av filmen.

Försök: Cast

Christopher Nolan misslyckades aldrig med att behandla oss bäst med de fantastiska skådespelarna. Han gjorde oss inte besvikna den här gången heller. Filmen har en fantastisk uppsättning av skådespelare för att ge en visuell njutning för tittarna.

Filmens rollbesättning inkluderar

Försök: Storyline

Som jag nämnde tidigare är filmen en science fiction spionfilm. Det kretsar kring en amerikan som arbetar i brandbekämpningsteamet i Storbritannien.

Senare anländer de för att undersöka existensen av ett oidentifierat föremål bredvid en byggarbetsplats i Danmark, och de finner att det är ett kärnvapen som ligger kvar under tjäran. I hopp om att få ut det, klär sig huvudpersonen i en specialiserad hazmat-dräkt med sina lagkamrater, och de bryter vapnets kista bara för att skapa en explosion som i slutändan förstör de närliggande konstruktionerna, vänder dem bakåt och får huvudpersonen att förlora sitt medvetande.

När The Protagonist vaknar upp på ett sjukhus, befinner sig huvudpersonen omgiven av läkare och sjuksköterskor tills han träffar en passande man som heter Victor, som berättar att han har klarat ett test som ingen av hans män klarade av.

Det som hände efter hans utskrivning från sjukhuset är nästa del av filmen.

Tenet: Recensioner

Filmen får mycket positiva recensioner från många av branschens främsta skådespelare. Den har nått miljontals hjärtan och älskad av många, även innan den släpptes.

Här är några av recensionerna från de främsta skådespelarna inom skådespelarfältet.

https: Freport-hollywoodnet%2-Freport-hollywoodnet%2-Freport-hollywoodnet första-recensioner-out-christopher-nolan-tjänar-beröm-för-john-david-washington-robert-pattinson-starrer-2838774

Grundsats: Trailer

Här är den officiella trailern för filmen. Njut av att titta!

Håll utkik för fler uppdateringar!