Tencent siktar på att stärka sökverksamheten med föreslagna Sogou-uppköp. Klicka på den här länken för att känna igen mycket mer.

På grund av covid-19-pandemin äger massor av helt nya punkter faktiskt rum i den världsomspännande verksamheten. Tencent, ett kinesiskt företag har faktiskt presenterat sin egen passion och har faktiskt också skapat en icke-bindande och även första kampanj för att få den New York-baserade och även erkända internetsökmotordrivrutinen Sogou.

Det här snabba videoklippet som kommer från Daily Tech News ger dig snabbt information om vad som faktiskt äger rum.



Vad är sant och vad är anledningen ansvarig för denna kampanj?

Videospelet i Shenzhen och även en titan på sociala medier har faktiskt gett 9 dollar i kontanter för var och en av Sogous American Depository-avslöjande.

Om det här paketet blir genomfört, skulle det verkligen bidra till att göra verksamheten till en konfidentiellt ägd sådan, endast ägd genom Kinas The Tencent.

Shawn Yang, VD för ett forskningsbaserat företag Blue Lotus Capital Advisors kommenterade att Tencent faktiskt överväger att stärka jaktfunktionaliteten inom sin egen WeChat-applikation enormt mycket.

Meddelandesystemet som har nästan 1,2 miljarder kunder, gör det för närvarande möjligt för kunder att leta efter ett stort utbud av webbinnehåll som innehåller rubriker, låtar.

Det är faktiskt mini-program eller till och med lite program kan faktiskt nås inom WeChat-funktionen, hände tillsammans med objekt och även webbinnehåll jakt fungerar.

Tencent-talaren konstaterade att företaget verkligen inte har nämnt allt ytterligare om planen.

När belastningen faktiskt ökar mellan Kina och USA, har det rekommenderade paketet faktiskt också kommit till en möjlighet.

Sogou misslyckades med att reagera på den e-postade frågan om ett yttrande. I den ovan nämnda förklaringen uppger företaget att en exklusiv styrelse i panelen faktiskt tittar på planen. Tencent är faktiskt för närvarande den mest omfattande investeraren i Sogou. Den äger omkring 39,2 % av Sogou och reglerar också mycket mer än 50 % av sina egna rösträttigheter. Mandarinmedia och även nöjesföretaget Sohu har en oro på 33,8 % och förvaltar också 44 % av sin egen röstsedel.

Håll kontakten med The Market Activity för att få alla de senaste nyheterna, uppdateringarna och även insikter.