Telegram testar faktiskt chatthuvuden för meddelanden på Android! Funktionen är faktiskt tillgänglig på Android 10+-enheter. Besök här för att känna igen detaljerna

Telegram är faktiskt ett molnbaserat flash-sms och även vokal över Internet Protocol-företag. Eftersom det faktiskt är tillgängligt för Android, iphone, Windows Phone, Windows, macOS och även GNU/Linux, gör det det möjligt för konsumenter att leverera meddelanden och även ersättningsbilder, videoklipp, klistermärken, ljud och även rapporter om flera stilar.
Programmet grundades genom Nikolai Durov, Pavel Durov, Axel Neff i mars 203 och har faktiskt fått cirka 400 tusen konsumenter under 7 år.

Funktioner i Telegram

Telegramprofiler är faktiskt kopplade till telefonnummer och valideras också via SMS. Flera enheter kan bidra till konsumenternas profiler enligt deras privata val. Konsumentens samtal kommer definitivt att förvärva den helt nya sorten omedelbart i händelse av någon form av modifiering tillsammans med den anslutna sorten. Telegram-profiler kan enkelt faktiskt tas bort vid alla tillfällen givet att profilen får bort omedelbart efter 6 månaders tröghet hos konsumenten.Telegram screening konversation gå till aviseringar

Det har faktiskt relaterat till att se att Telegram faktiskt utvärderar konversation gå till meddelanden på Android. Den senaste betamodellen (6.3) av applikationen inkluderar valet i ett dold debugmatval, som faktiskt är lätt att komma åt för att tillåta det.

Hur tillåter man attributet i din enhet?

https://youtu.be/CV25 SkMP4Y8

1. För att tillåta det öppnar du Telegrams inställningar och trycker även länge på applikationsmodellen tills axelryckningen ( ¯ _( ツ )_/ ¯) emojin visas.

2. Efter emoji-skärmarna är det faktiskt coachat att länge trycka på applikationsmodellen en gång till tills valet av felsökningsmat visas.

3. I valet av debug mat, vattenkran på Aktivera val av konversation blåsor, bort från de olika tillgängliga möjligheter.

4. Det är faktiskt att vara säker på att Bubbles faktiskt är tillåtna i din mobiltelefons skaparmöjligheter.

Tillgänglighet för attributet

När det är tillgängligt är attributet Chat blister faktiskt placerat för att bli tillgängligt bara för enheter med Android 10+. Det har faktiskt visat sig att konversationsbubblan störtade på en Pixel 4 och även dök upp i en liten stil på en Asus ROG-telefon 3. Den upprätthåller Oppo Find X2 Pro men fokuserar absolut inte på Android 11-telefoner.