Tayshia Adams: En inblick i Bacharellotte-skådespelerskans kärleksliv och dejtinghistoria.

Tayshia Adams satte sitt hjärta på spel i relationer både på och utanför kameran genom åren, men hon tar en ny chans till kärlek på The Bacharellotte.

Adams introducerades först för Bachelor Nation när hon tävlade om Colton Underwoods tillgivenhet under säsong 23 av The Bachelor 2019. Men hon gick med i serien i kölvattnet av sin skilsmässa från sin exman, Till Joshua Boure.

Det senaste och ett halvt året har varit lite svårt för mig och det är faktiskt för att jag var gift och jag skilde mig, sa hon i programmet. Jag gifte mig faktiskt med min första pojkvän och jag var med honom i ungefär sex år.Tayshia Dating Historia

John Paul Jones:2019

Tayshia dejtade kort Derek under Paradis medan hon var i en ~kärlekstriangel~ med honom och JPJ. Och med kärlekstriangel menar jag Derek och John slogs om henne på det stökigaste och mest förvirrade sätt någonsin. Minnen!

Colton Underwood:2018

https://youtu.be/wcI0OmrSyoQ

Tayshia dejtade Colton under hans säsong av Ungkarlen , och hon tog sig hela vägen till hans sista tre. Och de hade några söta stunder! Gillar denna strandiga mys!

Och den gången de slungade ut sina kroppar från ett flygplan i rörelse, en upplevelse som Tayshia förmodligen sammanfattade bäst med HELIG FUUUUUUCK!

https://www.youtube.com/watch?v=8giQ8ikjghw&feature=youtu.be

Men det gick uppenbarligen inte mellan dessa två tack vare att Colton var kär i Cassie Randolph. Han skrev lite om i sin bok att han ganska oförskämt sa att han skulle ha klippt Tayshia men ville skilja Cassie och Caelynn åt eftersom han visste att deras vänskap hade vuxit och trodde att det kunde störa min relation med Cass. Om Caelynn gick hem skulle det kanske låta Cassie se att jag menade henne mer seriöst.

Tayshia har sedan dess kallat Colton för en dålig kyssare, vilket han kände ett behov av att ta upp samtidigt som han gratulerade henne till Ungmön :

Chase Olswang:2018

https://www.instagram.com/p/BdYyMvdFbUa/?utm_source=ig_web_copy_link

Det här är killen som Tayshia dejtade i 10 månader precis innan han gick på Coltons säsong, och tyvärr försökte han få henne att avsluta deras förhållande till en SAK. Med det menar jag att han pratade med Us Weekly , och sa att de blev kära snabbt och var exklusiva.

Träffa Tayshias exman! Hon öppnade upp om deras förhållande på Ungkarlen , berättade för Colton, jag var gift och jag fick en skilsmässa. Jag gifte mig faktiskt med min första pojkvän och jag var med honom i ungefär sex år.

Tayshia avslöjade också att hennes man var otrogen under Viall-filerna , och sa: Mitt ex var också otrogen. Men det är bara det...ja, han gick vidare, och jag var helt enkelt tvungen att gå iväg.