Taylor Swifts kärleksbrev: Taylors nya låt The Lakes är ett sött kärleksbrev till hennes pojkvän Joe Alwyn!! Läs artikeln för att veta detaljerna i låten!

Taylor Swifts överraskningssläpp av ett album för ett tag sedan 2020 betydde allt för hennes fans. Sociala medier blev galna av folks upphetsning över albumet. Utöver detta var rekordet otroligt! Från kritiker till fans, alla skrämde över hur perfekt comeback Taylor hade. Nu skulle man kunna tro att generositeten slutar där, men Swift hade en överraskning till för sina fans. Det finns ett bonusspår på den fysiska kopian av hennes senaste album 'Folklore' med titeln 'The Lakes'. Alla som hört låten säger att det är ett kärleksbrev till Joe Alwyn . Läs mer för att veta om den här låten och Taylors nya album!The Lakes: Taylor Swifts kärleksbrev.

Låtens texter är i form av poesi om Swifts längtan efter att vara på en plats. Låtens ord beskriver hennes känslor tillräckligt bra. Men de gör också subtila referenser till hennes pojkvän, Joe Alwyn. Även om hon inte nämner hans namn någonstans, kan man lätt förstå vad hon menar. Vissa människor tror att Joe kan ha skrivit några låtar på själva det nya albumet. Den här låten kommer ut som en ode till Taylors arbete och ett erkännande av var hon har hamnat.

Om folklore och andra verk: Taylor Swifts kärleksbrev.

När ingen av Swifts fans hade några nyheter om en ny skiva kom albumet ut som en överraskning. Folklore slog upp streamingtjänster och butiker den 24 juli 2020. Folklore har mestadels fått beröm från kritiker för hur Taylor återuppfann sitt sound. Även om hennes senaste album Loving inte gjorde så bra, sågs det här som en comeback av många. Redan innan dess hade Reputation kommit ut 2017 och fått blandade recensioner också. Naturligtvis var fansen glada, och nyheten om att Taylor släppte en skiva blev omedelbart viral. Du kan lyssna på Folklore på alla streamingsidor som Spotify, Apple, etc.

Om Taylor Swift: Taylor Swifts kärleksbrev.

Taylor Swift är en amerikansk popsångerska, låtskrivare och kändis som föddes den 13 december 1989. Hon började sin karriär vid 14 års ålder när Sony/ATV Music värvade henne. Swift släppte sitt debutalbum 2006 och såg snabbt enorma framgångar. Efter det tog hennes karriär fart när hennes utgivningar klättrade på listorna och Taylor blev populär över hela världen. Sedan dess har Taylor släppt cirka åtta album med Folklore som det senaste. Taylor har också arbetat med många andra kända musikartister i samarbeten.

Utanför sin musikaliska karriär har Swift arbetat i filmer som Valentine's Day, The Lorax, The Giver och Cats. Nyligen kom en dokumentär om henne på Netflix. Dess namn var Miss Americana, och den utforskade hur Taylor hanterade sin tvist med Kanye West och Kim Kardashian. Den talar om hennes mentala hälsa och verkar vara ett väldigt personligt projekt för henne. Swifts karriär har varit kontroversiell på grund av dessa incidenter, och hon har nämnt att det var väldigt tufft att hantera hat. Vi tror dock att detta år har varit bättre för Taylor, och det återspeglar hennes arbete.

Om du har gillat att läsa den här artikeln, kolla in vår artikel om Little Mixs senaste video !