Takeoff en deltagare i Migos stöter faktiskt på lagstadgade anklagelser om brott i ett offentligt anspråk! Klicka på för att känna igen vad som verkligen hände.

I ett helt nytt offentligt påstående bekräftar den drabbade att Migos-deltagaren Takeoff attackerade henne intimt under ett firande i juni.

Migos-deltagaren stöter faktiskt på anklagelser om ett sexualbrott i Los Angeles onsdagen den 5 augusti. Inlämnat genom en okänd lidande, kallar påståendet till sig kritik för attack, sexuellt fysiskt våld och även olagligt fängelse mot rapartisten.Om rättegången mot start

Beroende på den inlämnade kostymen deltog den drabbade i ett firande den 22 juni i ett exklusivt hem. Avgång var faktiskt dessutom aktuell vid evenemanget. Den drabbade bekräftar att Takeoff gav oönskade genombrott i riktning mot henne och händelsen.

Efter att hon lämnat chatten bakom sig och även släppt, observerade Takeoff henne in i ett sovrum och kränkte henne också med våld.

Passformen bekräftar att McPherson och även avgången passerade varandra på trappan och även kom in i talade strider; damen fortsatte till området.

Efteråt begav sig damen till vårdcentralen för att få behandling precis vid samma tidpunkt och lämnade även in anmälan extremt efterföljande.

Motsvarande passformen hade damen faktiskt besökt fastigheten på inbjudan av Daryl McPherson. Herr Rahmani uppgav att hans kund starkt trodde att hon faktiskt tillfredsställde Durel under en tid. När hon kom till förberedde sig faktiskt personer för ett firande.

Startprocess

Käranden avvisade korrekt och även säkert svaranden Takeoffs genombrott och förklarade även för svaranden Takeoff att hon verkligen inte ville sova med honom, hävdar skadeförsäkringen. Avresan fortsatte således potent samlag tillsammans med Käranden som kom från baksidan av, utan hennes tillstånd. Efter att Takeoff slutade att kränka käranden lämnade han snabbt området. Käranden var faktiskt förvånad med tanke på de senaste aktiviteterna.

Beroende på New York Times LAPD verifierade att en undersökning av olyckan faktiskt har jämnats ut. Jane Does advokat sa att han faktiskt tappade självförtroendet i undersökningen. Han inkorporerade dessutom, Rättvisa skjuta upp är faktiskt rättsväsendet vägrade, och förblir också till den drabbade en kvinna som faktiskt faktiskt har utnyttjats på grund av den berömda och även rikliga.

För ytterligare uppdateringar, fortsätt alltid att använda vårt företag här

.