Tahira Kashyap firar själsfrände Ayushmann Khurranas födelsedag, lägger upp ett bedårande foto. Klicka här för att läsa den.

Ayushmann Khurrana fyllde 36 år i måndags. Skådespelaren firade det speciella ögonblicket med familjemedlemmar i sin bostad i Chandigarh. Eftersom världen genomgår en kontinuerlig låsning, kommer att fira denna speciella dag med familjemedlemmar säkerligen förbli den värdefulla gåvan för skådespelaren.

Galen bild

För att skildra det roliga de hade under födelsedagsfesten vid midnatt släppte hans fru Tahira Kashyap bilden på sociala medier. På bilden sågs Ayushmanns ansikte insmord i tårta och hon var upptagen med att slicka den. Nedan textade hon Ha min tårta och äta den också grattis på födelsedagen själsfrände.Skådespelaren gifte sig med filmskaparen Tahira Kashyap 2008. Paret har en son som heter Varajveer på 12 år och en dotter som heter Varushka som är 8 år.

Grattis på födelsedagen till honom

Snart efter uppladdningen av Tahiras galna bild på sociala medier, samlar den enorma likes. Fans är upptagna med att kommentera detsamma tillsammans med att önska skådespelaren ett stort grattis på födelsedagen. I kommentarsfältet i samma skrev många Bollywood-kändisar också om Ayushmann.

Shilpa Shetty skrev, Grattis på födelsedagen Ayushmannn, önskar er alla i överflöd.

Neha Dhupia skrev, Grattis på födelsedagen älskling<3 Dher Saara Pyaar (a lot of love)

Angad Bedi kommenterade, Grattis på födelsedagen till min brorman!

Filmskaparen Guneet Monga önskade också Ayushmannn på hans födelsedag. Hon skrev, Grattis på födelsedagen, överflöd och välsignelser alltid.

Manav Vij skrev i sin satiriska kombination av engelska Punjabi, Grattis på födelsedagen min drömtjej. Ess paawan dehare te enu lakh lakh paariyan

Taapsee Pannu kommentarer

Taapsee Pannu önskade också skådespelaren men i sin egen stil. Hon lade upp en bild på Instagram där hon sågs sitta bredvid Khurrana och bakgrunden skulle vara av stranden. Skådespelerskan skrev i bildtexten Happy Birthday Khurrana. låt oss utforska sporten i detta område. nämner skådespelarens kommande filmroll.

Hans karriär

Khurrana fick möjligheten att ha arbetat med många veteranstjärnor från filmindustrin inklusive Amitabh Bachchan. Khurrana var mycket uppskattad för sin roll i Andhadhun. Vilket gjorde den till en av få Bollywood-filmer som visas på OTT-plattformen. Dessutom har han uppträtt i ett antal filmer och TV-program. Han dök upp i Shubh Mangal Zyada Savdhan, Andhadhun, Badhai ho, Artikel 15, Vicky donator och drömtjej.

För närvarande är han upptagen med ett filmprojekt med filmskaparen Abhishek Kapoor där han spelar mot Vaani Kapoor. Skådespelaren kommer att spela rollen som en tvärsnittsidrottare i den kommande filmen.

För mer information fortsätt följa oss.