Ta reda på om den bästa 3ds-emulatorn för PC 2021

Bästa 3ds-emulatorn för PC-

Nintendo har flera bärbara prylar, den senaste är Nintendo 3DS som släpptes 2011. Trots sin popularitet var den bara tillgänglig fram till september 2020 innan den fasades ut. Det kommer inte att produceras några nya 3DS-modeller, därför kan du ha problem med att hitta en .

Du behöver inte vara orolig om du gillar Nintendo-spel men saknar ett system att spela dem på. Du hittar några av de bästa 3ds-emulatorerna för PC i den här artikeln. En värld av emulering kommer aldrig att gå ur mode. Det öppnar upp en helt ny värld för spelentusiaster, särskilt de som gillar konsolspel och vill spela dem på sin bästa 3ds-emulator för PC.

Om du letar upp de bästa 3ds-emulatorerna för PC på internet hittar du hundratals resultat och en uppsjö av möjligheter. Med så många tillgängliga alternativ är det lätt att bli förvirrad. Om så är fallet, få inte panik; vi har sammanställt en lista över de bästa 3ds-emulatorerna för PC som du kan använda på din dator för att spela gamla konsolspel. Så, utan vidare, låt oss komma till vårt primära ämne. här kan du hitta den bästa 3ds-emulatorn för PC.1. Bild

bästa 3ds-emulatorn för PC

maxresdefault

Pris: Fri

Citra är en av de bästa 3ds-emulatorerna för PC som är enkel att använda. Detta system erbjuder förbättrad 3D-grafik och högre upplösningar än Nintendo-konsolen. Det här verktyget är helt kompatibelt med Microsoft Windows, Apple Mac OS X och Linux

Citra släpptes först som öppen källkod 2015 som experimentell programvara. Eftersom det inte fanns något gränssnitt måste det styras via kommandoraden. På Citra kommer spel att köras med 60 bilder per sekund (fps) med en upplösning på 400×200 från originalskärmen. Att använda en gamepad på en Xbox 360 kan likna det att spela vissa spel. Dessa egenskaper beror på att modellerna och texturerna i serien är lagom detaljerade.

Fördelar:

 1. Operativsystemen Windows, Mac OS X, Linux och Android stöds alla av programvaran.
 2. Spelare kan njuta av uppgraderad 3D-grafik för en mer uppslukande spelupplevelse.
 3. Det finns en tvåskärmsvisualisering tillgänglig.

Nackdelar:

 1. Enheterden därhavaritdekrypterasärnödvändig.
 2. Tredje partsäkerhetskopiorärintestödsförbidettaprogramvara.

Kommer Devilman Crybaby säsong 2 att hända 2021?: Releasedatum, spoilers, handling och storyline och allt.

R4 3DS Emulator

bästa 3ds-emulatorn för PC

maxresdefault

Pris: Fri

Den andra på vår lista för den bästa 3ds-emulatorn för PC är R4 3ds.

På en PC är denna emulator perfekt för att spela Nintendo 3DS-spel. R4 bästa 3ds-emulatorn för PC låter användare spela en mängd olika Nintendo 3DS-spel.

Däremot kanske du inte kan spela de senaste Nintendo-spelen. Detta program, som simulerar enhetens grafiska system och procedur, låter dig spela ett stort urval av spel utan en Nintendo 3DS-konsol. När du först kör emulatorn blir du ombedd att sätta i patronen. Efter det kommer du att bli ombedd att välja spelets filer. Tangentbordets kontroller kan också ändras.

R4 bästa 3ds-emulator för PC extremt användbar för spelskapare. De kan se resultatet av sitt arbete på datorn utan att behöva byta till konsolen tack vare denna emulator. För tillfället kan emulatorn inte spela de senaste spelen.

Fördelar:

 1. Justerar layouten på ditt tangentbord efter dina önskemål.
 2. Det är enkelt att använda load and play-funktionen.
 3. En konsol krävs inte för att se resultatet av ditt arbete på din PC.

Nackdelar:

 1. R4 3DS Emulator stöder inte de senaste spelen.
 2. Det är bara kompatibelt med Windows.

3. RetroArch

bästa 3ds-emulatorn för PC

RetroArch

Pris: Fri

Den tredje på vår lista för den bästa 3ds-emulatorn för PC är retroarch.

Det är en kraftfull Nintendo 3DS-emulator som kan köras på både PC och Android. Förutom att vara en 3DS-emulator kan den även användas som spelmotor och mediaspelare. Den här enheten är kompatibel med Playstation, SNES och andra system.

Det är också gratis, vilket är ett extra plus. Linux, iOS, Mac, Wii, Raspberry Pi, BlackBerry och PlayStation stöds alla av programmet. Det finns flera alternativ, inklusive de som påverkar gränssnittet, filerna och mappar. Enkelt sagt, det är en komplett lösning. här kan du hitta allt om den bästa 3ds-emulatorn för PC.

Eftersom programmet kräver att du laddar ner några spel innan du kan använda dem, kan du ha vissa problem när du använder dem för första gången. Retroarch har inga annonser, även om det är en gratistjänst. Eftersom RetroArch-emulatorn inte är kompatibel med andra spel än de på DS, kan du ha problem med att spela dem.

Fördelar:

 1. Ger bra prestanda och kan köra alla spel smidigt.
 2. Kompatibilitet med flera olika plattformar.
 3. Eftersom det inte finns några annonser kan du njuta av en sömlös spelupplevelse.
 4. Du kan anpassa gränssnittet för att passa dina behov.

Nackdelar:

 1. För nya användare kan det ta lite tid att vänja sig vid gränssnittet.
 2. De enda spelen som fungerar med denna emulator är de för Nintendo DS.
 3. Vissa spel måste först laddas ner.
 4. Grafiken är ibland hämmad, men det här är inte ett stort problem.

Fyra. DeSmuME

bästa 3ds-emulatorn för PC

DeSmuME emualor

Pris : Fri

Den fjärde på vår lista för den bästa 3ds-emulatorn för PC är DeSmuME-emulatorn.

Det var enligt uppgift den första emulatorn för 32-bitars operativsystem som byggdes och släpptes. Majoriteten av de senaste emulatorerna på marknaden idag är inkompatibla med 32-bitars operativsystem. Endast ett fåtal kommersiellt tillgängliga spel har varit kända för att köra på systemet. För att hantera brister i applikationer har utvecklare skapat uppdateringar och nya builds.

Fördelar:

 1. En av få emulatorer för 32-bitars operativsystem som finns tillgängliga.
 2. Kan arbeta på system med låga specifikationer.
 3. Insekt korrigeringar och de senaste uppdateringarna arbetar ständigt på av utvecklare.

Nackdelar:

 1. Endast 32-bitars system stöds.
 2. Endast ett fåtal kommersiella spel är tillgängliga att spela.

5. 3DMOO

bästa 3ds-emulatorn för PC

Den femte på vår lista för den bästa 3ds-emulatorn för PC är 3DMOO-emulatorn.

Den bästa 3ds-emulatorn för PC 3DMOO är också en av de mest populära PC 3Ds-emulatorerna. Emulatorn gjordes av ICHFLY, samma företag som tillhandahöll GBA-emulatorn för NDS. Denna Nintendo 3DS-emulator är exklusivt tillgänglig för Windows- och Linux-användare. Alla Nintendo 3DS kommersiella spel skulle vara för långsamma att bearbeta, även om 3DMOO stöder dem alla. Din spelupplevelse kan förstöras om spelet kraschar regelbundet.

Den utvecklades omkring 2014, men utvecklingen stoppades abrupt och den fungerar nu bara via kommandoraden. Emulatorns källkodsfiler är tillgängliga på Github. Även om emulatorn inte är officiellt tillgänglig idag, kan den laddas ner.

Fördelar:

 1. Programmet är öppen källkod.
 2. Support för både Windows- och Linux-användare finns tillgängligt.

Nackdelar:

 1. Emulatorn bearbetas inte just nu.
 2. Ibland är hastigheten för låg.
 3. Under spelets gång stöter spelare på frekventa krascher, vilket försämrar deras spelupplevelse.

Vill du läsa fler artiklar om den bästa 3ds-emulatorn för PC? Har jag missat något om den bästa 3ds-emulatorn för PC? Finns det någon bästa 3ds-emulator för PC som du tror att jag har missat? Kommentera nedan och låt oss veta.

FAQ

F- Är Citra säkert för din PC?

Svar- Eftersom Citra är öppen källkod kan vem som helst undersöka koden för att säkerställa att det inte är ett virus. Att installera tredjepartsbyggen med opublicerad källkod eller ladda ner ROM från skissartade webbplatser är de enda sätten att fånga ett virus.

F- Är det olagligt att ladda ner ROM på din PC?

Svar- Att ladda ner emulatorer och ROM (filer tagna från kassetter eller skivor) från sajter som LoveROMs eller LoveRETRO är ett populärt sätt att spela klassiska spel på en modern dator.

F- Är det möjligt att hamna i fängelse för att använda en emulator?

Svar- Som ett resultat kommer du inte att hitta några juridiska problem eftersom det faktiskt är lagligt. Att ladda ner och använda emulatorer är tillåtet, men att dela upphovsrättsskyddade ROM-skivor online är det inte. Även om ett argument för skälig användning kan föras, finns det inget juridiskt prejudikat för att kopiera och ladda ner ROM-skivor för spel du äger.