Ta en smygtitt på mamma för att vara Gigis nya renoverade lägenhet i New York. KLICKA för att veta mer!

Gigi Hadid gav sina entusiaster en extraordinär titt in i hennes bostad efter att ha avslöjat att hennes lägenhet i New York City genomgick en stor makeover precis innan karantänen.

Supermodellen, som väntar sitt första barn med pojkvännen Zayn Malik senare i år, cirkulerade en sekvens av bilder av sitt hem på sitt Instagram-handtag lördagen den 25 juli och tolkade några design- och prydnadsförändringar.Baserat på bilderna gick Hadid med en diverse melodi, komplett med varierade mönster, texturer och några märkesboheminspirerade bitar. Hon förbättrade den med några konstverk och unika beläggningar och mattor i hela huset, samt maskerade sin badrumsvägg med gamla nummer av The New Yorker.

Den 25-åriga modellens moderna hemmakeover kunde inte ha kommit vid en bättre tidpunkt eftersom hon förväntas ge sitt ursprung till sin och Maliks flicka i september

https://www.instagram.com/_u/gigihadid/?utm_source=ig_embed&ig_mid=6CF8B425-7573-4A7D-9876-274564B44886

Om vi ​​pratar om parets senaste kärleksnäste, har den blivande mamman försäkrat att hennes vardagsrum är utrustat med en plyschsoffa i en blandning av stämningar och texturer – inklusive varm orange manchester, silver sammet och mönstrad kuddar. Den andra sidan av loungen har två par skidor (obligatoriska grejer för de som bor mitt på en ö i New York) och en bråkdel av konstverk är synliga. Det är ganska bra, men kanske mer som en åsikt och inte något som måste sträva efter 400 olika briljanta glansmönster.

Att besöka hennes badrum är ett häpnadsväckande jobb. Som en individ som hade väggar draperade i affischer som pojke, är detta någon mening? Jag vet hur det uppfattas att se en stor ödla glida bakom en av de där affischerna och sedan plötsligt vet du inte var det monstret är. Dessutom kommer det att skadas väldigt snabbt att ha uppsatt ark i ett badrumsområde. En ångande dusch i badrummet och allt är klart. Att det finns en gigantisk penna vid ingångsporten är fortfarande ett mysterium. Kom igen, det är inte ditt arbetsrum?

Det är fortfarande svårt att justera visionen om man tittar in i hennes kök. Det är bara för mycket! Bara den gigantiska skärbrädan är ansenlig grejer. Detaljerna är alldeles för djupa och de stannar inte här vid bänkar och plattor. Gigi tog sin kreativitet till nästa nivå och hade lagt växtfärgad pasta i glasdörrarna i skåpen. Liksom seriöst? Färgpasta ser bra ut men är giftig för din kropp (för kemikalierna som är inblandade i färgen) för säkerhets skull om du inte vet!

Är dessa vackra bitar av färgglad pasta ett evigt material? Är de ens förseglade och tätt packade inifrån? Vad gör hon om den fångar någon svamp eller en skafferikryp? Tja, bara tiden avgör dess öde.

Mamman som ska vara modell kan lugnt ta en tupplur i sitt sovrum. Förmodligen det enda stället som inte är överdrivet. Förutom den där ena väggen som är prydd med färgad pasta eller något. Ser du det? Pasta igen? Jag undrar om hon är helt besatt av det italienska köket.

Jag önskar bara att Gigi's paradise får en skarp recension från en expertdesigner. Kan vi förvänta oss att detta är en idealisk slangrenovering? Åh ja, se färgerna. Du kan dock ignorera de grundlösa sakerna.

Det är en wrap för nu. För fler uppdateringar, stanna hos oss. Tills dess stanna hemma för att vara säker.