Swamp Thing säsong 2 Möjligt? Släppdatum ute? Allt du behöver veta om Swamp Thing säsong 2

Innan vi börjar vår utforskning av Swamp thing säsong 2, ta bara en titt på tidigare säsonger av Swamp thing säsong 2.

Om föregående säsong av Swamp thing säsong 2

Den amerikanska tv-serien, Swamp Thing är en superhjälteskräckserie som består av 10 avsnitt, vart och ett på 45-60 minuter. Swamp Thing skapades av Mark Verheiden och Gary Dauberman för DC Universe, en av de ledande streamingtjänsterna. Den eponyma karaktären av Swamp Thing, en varelse som såg ut som ett slags växtelement, som bekämpar illvilliga krafter runt ett Louisiana Swamp, med hjälp av Abby Arcane, en läkareantogs ursprungligen av Derek Mears.

Nyfiken och spänd på att veta mer om föregående säsong av Swamp thing, klicka på länken nedan.Skådespelarna i Swamp thing säsong 2 (förutspådd rollbesättning, med säsong 1 som referens)

Jeryl Prescott som Nimue Inwudu / Xanadu
Virginia Madsen som Maria Sunderland
Andy Bean som Alec Holland
Derek Mears som Swamp Thing
Maria Sten som Liz Tremayne
Crystal Reed som Abigail Abby Arcane

Chockerande nyheter om Fuller House säsong 6 för Netflix-publiken, BEKRÄFTAD?

Vissa medier rapporterade att Swamp thing säsong 2 oväntat har ställts in på grund av många anledningar som budgetbrister efter att skatterabatterna, som erbjöds av North Carolina, rapporterade att de reducerades avsevärt.

Och det fanns andra skäl som också rapporterades att det fanns kreativa skillnader med moderbolaget
av DC Universe, WarnerMedia .

Har vi chansen att se Swamp thing säsong 2? Låt oss utforska vidare

Mears rapporterade avbokningen av Swamp thing säsong 2 som Heartbreaker-nyheter. Och han nämnde också att de kände beslutet att avbryta Swamp thing säsong 2, som en handling av bristande respekt från DC Comics sida.

Swamp thing säsong 2

Mears uppgav också att situationen och mentala tillståndet för medlemmarna i produktionen, tills
avbokningen av träsk sak säsong 2, erkände han att erfarenheten av att arbeta för träsk sak
säsong 2, allt var fantastiskt, bokstavligen allt.

Och nu befinner vi oss alla i ett mulet och konstigt utrymme, eftersom det inte finns något officiellt tillkännagivande om varken avbokningen av Swamp thing säsong 2 eller varför swamp thing säsong 2 ställdes in.

År tjugonitton, runt juni eller juli, var det en rörelse som gick viral, med hashtaggen #SaveSwampThing, som började spridas över hela sociala medier, strax efter tillkännagivandet av att Swamp thing säsong 2 ställdes in.

Derek var också mycket intresserad av att visa sitt stöd för rörelsen, som var för släppet av Swamp thing säsong 2.

En av huvudorsakerna till att Swamp thing säsong 2 ställdes in har också påverkat den första säsongen. Det rapporterades att det totala antalet avsnitt av sumpting säsong 1 minskade från 13 till 10.

Swamp thing säsong 2

Eftersom den första säsongen också tvingades avslutas tidigare, var DC-universumet i ett tillstånd att minska antalet avsnitt, gjorde ett snabbt och oavslutat slut. Detta resulterade i ett problem. Fandom-folket begärde att Swamp-grejen säsong 2 måste plockas upp av en annan streamer så snart som möjligt.

Under en livechatt på Facebook, En av medlemmarna i Swamp thing säsong 2 Facebook-grupp, gav orden från Lance Ausfresser liv åt fandomen av Swamp thing säsong 2. Han erkände att det har pågått samtal och diskussioner om HBO Max är redo att streama Swamp thing säsong 2. Men fortfarande finns det inget officiellt tillkännagivande från varken DC-universum eller Warner bros. Således väntar fandomen ivrigt med vidöppna ögon på nyheterna om Swamp thing säsong 2.

Ändå finns det några obesvarade frågor bland fandomen, om HBO Max kommer att kunna streama Swamp thing säsong 2, det vill säga om de kommer att stödja Swamp thing säsong 2.

Som den första säsongen av Swamp thing var ett komplett paket av ett skräckverk, actionserie, som också består av grafiskt våld. De två första avsnitten tog upp oerhört bra recensioner, för filmningen och den tjocka atmosfären från början, och alla dessa uppskattningar berodde på den väldefinierade regin av Len Wiseman.

Swamp Thing säsong 2

När Swamp thing säsong 1 släpptes, var det verkligen överraskande att veta att Swamp thing säsong 1 var en av de första serierna som hade premiär på DC Universe-strömningstjänsten.

Vissa inbitna fans av Swamp thing säsong 2, vi är jävligt säkra på att framgången med Swamp thing säsong 2 bara kommer att bero på de extraordinära och eleganta verken av Scott Snyder, Alan Moore och Nancy A. Collins som står till skriftens förfogande team. . Men ödet kommer alltid att vara annorlunda och överraskande, och det bevisade att här, i fallet med Swamp thing säsong 2.

Även om det finns dussintals rykten om Release of Swamp-grejen säsong 2, måste vi tålmodigt vänta på det officiella tillkännagivandet från DC:s eller Warner Bros.

Var kan man se tidigare säsonger av Swamp Thing säsong 2?

Swamp thing säsong 1 har också släppts officiellt på Over The Top-plattformen, Amazon Prime Video. Använd länken nedan för att se Swamp thing säsong 1.

Vanliga frågor

1. Varför ställdes Swamp Thing säsong 2 in?

Seriens avsnitt minskades först från 13 avsnitt till 10 i april 2019, sedan i juni samma år var programmet inställt , bara fem dagar efter att det första avsnittet av programmet sändes. Showen ansågs vara inställt som en del av avvecklingen av ursprungliga manusprogram på DC Universe.

För att veta mer om det, se artikeln nedan.

2. Vad är Blue Devil in Swamp?

Daniel CassidyDaniel Cassidy, även känd som Blue Devil , är en fiktiv karaktär och hjälte i serietidningar utgivna av det amerikanska företaget DC Comics. Han dök först upp i Firestorm Vol 2 #24 (juni 1984), men hans första framträdande i Träsksak serier var i Träsksak Halloween Special (december 2018).För att veta mer om det, se artikeln nedan. Daniel Cassidy

3. Vad är Rot in Swamp-grejen i säsong 1?

Den svarta eller den Ruttna är en kraft som är starkt förknippad med döden. Förfallet och rötning av levande saker är där den blomstrar, med sin bas i Benriket i USA:s döda områden. Som sådan fungerar den i opposition till livskrafter som The Red och The Green. För att veta mer om det, se artikeln nedan.

Den svarta | DC Database | Fandom