Suzzanne Douglas död vid en ålder av 64, Real Reason avslöjade hans död! Fans upprörda

Suzzanne Douglas, känd för sin ledande roll i Robert Townsend sitcom The Parent ‘Hood, gick bort vid 64 år den här veckan.

Angie Tee rapporterade att hon var kusin till den avlidna skådespelerskan berättade om Douglas död på Facebook den 6 juli med ett känslosamt inlägg: Jag kommer alltid att minnas alla de gånger vi shoppade eller bara satt och pratade om livet och kärleken – du var min syster .

Suzzanne Douglas, en vacker och begåvad skådespelerska gjorde sin övergång idag. Hon värmde våra hjärtan på filmdukar och tv-apparater över hela världen med detta hisnande leende som lyste upp alla rum hon gick in i. Denna varma själ var min kusin som jag för alltid kommer att vårda till minne av hennes vänlighet mot mig när vi växte upp tillsammans.Hon var en ikon i branschen, med fans överallt.

Suzzanne Douglas gjorde sin övergång idag och det är en förlust för både Hollywood och våra hjärtan. Hennes anda på skärmen är oöverträffad av någon annan skådespelerska i denna generation.

Jag kan minnas när jag växte upp, det var inte så många svarta skådespelerskor som hade huvudroller men det fanns min kusin med huvudrollen i Tap med stora dansare som Gregory Hines och Sammy Davis Jr. Hon uppträdde också med Angela Bassett och Whoopi Goldberg i How Stella Got Her Groove Back. The Inkwell, Jason's Lyric och så mycket mer listan fortsätter. Världen kommer att sakna din talang men din själ kommer att leva vidare för evigt Vila i paradiset min vackra kusin Suzzane du kommer att vara saknad RIP

Douglas röst bär en elegant och lugnande ton som säkerligen hjälper till att lugna sinnet. Hon föddes i Chicago uppvuxen av sin ensamstående mamma på stadens södra sida, där hon växte upp med tre äldre syskon. Vid en ung ålder utvecklade Douglas ett intresse för konst, vilket ledde till att han tog en kandidatexamen från Illinois State University innan han senare fick en master i musik från Manhattan School of Music efter examen från college vid tjugotvå år gammal.

För sin huvudroll i Tap vann Douglas ett NAACP Image Award för enastående biroll. Därifrån fortsatte hon med att spela i andra långfilmer som The Inkwell och How Stella Got Her Groove Back innan hon porträtterade Cissy Houston i Lifetime-biografin Whitney förra året.

Skådespelerskan Tisha Douglas har en lång karriär inom tv och medverkar i program som The Cosby Show och Touched By An Angel. Hon är mest känd för sin roll som Jerri Peterson i WB sitcom The Parent 'Hood. Hennes senaste projekt spelade huvudrollen i Ava Duvernays 2019 miniserie When They See Us.

I det här avsnittet kommer du att läsa om skådespelerskan Tisha Douglas – hon hade gästroller i TV-program som The Parkers och spelade även med LeVar Burton (värd för Reading Rainbow) vid ett evenemang för att marknadsföra böcker för barn!

Tidigare i år gav Reagan Gomez, som spelade tillsammans med Douglas i The Parent 'Hood, sin tv-mamma en digital bukett. Idag har hon retweetat de där inläggen på mors dag med minnet av deras tid tillsammans friskt i hennes sinne och hjärta eftersom ingen dödsorsak ännu har avslöjats.