Sushmita Sen att vara tillbaka med ännu en säsong av Aarya!!! Släppdatum, skådespelare och detaljer meddelade? Kolla uppdateringar här

Sushmita Sen gjorde sin digitala debut med webbshowen Aarya. Tja, vi har några fantastiska nyheter för fansen av divaen eftersom serien har förnyats för ytterligare en säsong. Regissören och skaparen av serien, Ram Madhvani, tillkännagav säsong 2 av Aarya. Sushmita på söndagen gick live på Instagram med regissören och delade de goda nyheterna. Den tidigare Miss Universe skrev, #directorscut Tack @madhvaniram för att du gjorde din #instagramlive-debut med mig!

Aarya hade premiär på Disney+Hotstar den 19 juni. Under Instagram-sessionen ställde Sushmita Sen Ram Madhvani många frågor från sina fans. Medan han svarade på frågorna bad regissören publiken att vänta på säsong två.Efter att ha meddelat att de kommer att komma med en säsong två av Aarya snart, pratade Madhvani om huvudkaraktären i den andra säsongen. Han sa, Hon kommer att ha en cape den här gången och hon kommer att vara i läder. I säsong två, liksom säsong ett, kommer hon att betala priset för vad hon vill ha.

Aarya markerade att Sushmita Sen återvände till skådespeleriet efter fem års mellanrum. Sushmita Sen spelar titelrollen som Aarya i showen. Hon är mamma till tre barn och fru till en affärsman, spelad av Chandrachur Singh, som skjuts ihjäl mitt på ljusa dagen. Hon tar över hans verksamhet med mediciner (olaglig opiumhandel) och gör allt för att skydda sina tre barn.

Berättelsen kretsar sedan kring hur hon bekämpar den svåra situationen. Från att hantera ständiga hot från sin mans affärspartner till ansträngande polisgranskning, Aarya gör allt.

ARYA Säsong 2 Releasedatum

Även om det inte har kommit något officiellt tillkännagivande för den andra säsongen, kommer det att bli ett Ja!

här är spekulationer om att nästa säsong kan komma ut i maj 2021, vilket är en stor affär! Ändå kommer väntan vara värt det för fansen. Även om vi hoppas att serien släpps tidigare eftersom fansen ivrigt väntar på att nästa säsong ska släppa.

ARYA Säsong 2 Skådespelare

-Sushmita Sen -Chandrachur Singh -Vikas Kumar -Ankur Bhatia -Sikander Kher -Namit Das -Manish Chaudhary -Jayant Kriplani -Sohaila Kapur -Maya Sarao -Priyasha Bharadwaj -Sungandha Garg -Alex O'Neil Med en fantastisk brottsroll och en ännu bättre rollbesättning thrillerberättelse, ribban för förväntningar från nästa säsong är oerhört hög! Fansen väntar på det officiella tillkännagivandet, och det gör vi också eftersom vi inte vill missa att se ännu en fantastisk prestation av Sushmita Sen och, naturligtvis, inte heller missa en spännande historia. Så för fler uppdateringar, håll utkik!