Sushant Singh Rajputs syster Shruti Singh Kirti Post är en bild på Sushant tillsammans med hashtaggen 'Justice For Sushant' Billboard i Kalifornien!

Sushant Singh Rajputs självmordsfall bildar nya vändningar med tiden. Fallet blir samtalsämne i landet när FIR ansökte mot skådespelerskan Rhea Chakraborty av sin far som då var sushants gf. Sushants far väckte talan mot henne med anklagelse om självmord, fusk och bedrägeri. Över hela landet har människor delat bilderna på Sushant Singh Rajput med # Justice for Sushant. Och nu delade hennes syster Shewta Singh Kirti en skylt som innehöll en bild på Sushant med samma hashtag.

https://themarketactivity.com/wp-content/uploads/2020/08/videoplayback-6-1.mp4

Den stora skådespelaren och människan # Sushant Singh Rajput!

Sushant Singh Rajput var en skådespelare som började sin karriär från TV-branschens dagliga tvålar och kommer självständigt till bollywoodindustrin utan någons stöd utan bara på grund av sin talang och hårda arbete. Hans varje enskild film lämnade en stor inverkan på fansens liv och de flesta av filmerna är successivt motiverande för alla tittare.

Hans drömkarriär börjar med filmen Kai po che. En mycket intressant film som visar talang och hans hårda arbete. Många andra filmer som Kedarnath, Ms. Dhoni, den oberättade historien Chichore, är verkligen berörande och motiverande. Han lämnar ett stort intryck efter varje film. Han trodde på hårt arbete och målsättning och vill uppnå dem som en uppgift.Shweta Singh Kirti twittrade: Bhais anslagstavla i Kalifornien

Hon delade ett inlägg på en skylt tillsammans med hashtaggen Justice for Sushant. Det är på 880 norr precis efter stora köpcentret Parkway exit. Hon gick också med i protesten # Warriors 4 SSR på sociala medier. Hans fans delar också samma med hashtaggen. De kräver alla rättvisa för Sushant sedan länge. Alla vill att den som ligger bakom detta ska bli straffad och den skyldige borde vara bakom gallret. Håll ögonen öppna med oss ​​för fler uppdateringar relaterade till detta fall.